Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljski dvoboj

Mršić: Otac me čak i potjerao s treninga i s utakmice

'08.03.2009.....Zagreb...spo.....Stadion nk Zagreb,Kranjceviceva ulica.T-com prva HNL,21 kolo utakmica izmedu nk Zagreb - nk Cibalia.Trener Cibalie Stanko Mrsic.Photo:Marko Prpic/Vecernji list'
'Marko Prpic/Vecernji list'
28.11.2009.
u 12:51

Danas će u Vinkovcima prvi put na suparničkim stranama biti otac i sin Stanko i Antonio Mršić. Stanko kao strateg Cibalije, a Antonio kao igrač Zadra.

– Bio sam trener sinu u nekoliko momčadi, no ne opterećujem se time što će sada biti na suparničkoj strani – kaže Stanko Mršić.

Govoreći o svome 22-godišnjem sinu, rekao je da je nadaren, da je u Zadru bio najbolji strijelac juniora, ali da igrački još nije potpuno formiran.

– Ljevak je, visok, ima dobar šut, ideju. Zanimljiv je i Cibaliji – smatra Stanko.

– Pozdravit ćemo se prije utakmice a zatim će svatko svojim putem – kaže Antonio ističući da mu je otac odličan taktičar, strog trener ali i pravedan, s kojim igrači uvijek mogu popričati o svojim problemima.

– Nekoliko puta otjerao me s treninga i s utakmice jer sam mu nešto prigovarao. Ipak, volio bih da me otac ponovo trenira, iako bi to bilo problem i jednome i drugome – zaključio je Antonio Mršić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije