Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DERBI

Može li u trećem susretu ove sezone netko slaviti?

16.02.2019.
u 12:47

Zadnji susret ovih klubova na Rujevici završen je bez pobjednika – 1:1 – strijelac za Rijeku bio je Jakov Puljić, a za Hajduk Mijo Caktaš. Na Poljudu je bilo 1:1

Rijeka i Hajduk odigrat će večeras na Rujevici (15 sati) 152. Jadranski derbi.

– Sve se zna, posebna utakmica za nas, posebna utakmica navijače. Susret velikih rivala, utakmice su često uzbudljive, zahtjevne i zanimljive. Na nama je da pred domaćom publikom pokažemo kvalitetu, iznimnu želju i to ćemo morati napraviti ako želimo doći do pozitivnog rezultata – istaknuo je Igor Bišćan, trener Rijeke.

1/4

Hajduk je u lijepom nizu od dvije pobjede. Može li do treće?

– Radimo kao i do sada, atmosfera je normalna, regenerirali smo se od prošle utakmice i svaki tjedan radimo na dizanju kvalitete igre. U dobrom smo ritmu i mislim da imamo što pokazati u Rijeci. Ako oni prihvate utakmicu otvorena garda, bit će to sigurno zanimljiv dvoboj – rekao je Siniša Oreščanin, trener Hajduka.

Zadnji susret ovih klubova na Rujevici završen je bez pobjednika – 1:1 – strijelac za Rijeku bio je Jakov Puljić, a za Hajduk Mijo Caktaš. Na Poljudu je bilo 1:1.

Ključne riječi

Komentara 2

SM
san.martino
13:09 16.02.2019.

Ajmo bijeli!

ŠL
šlaps
14:12 16.02.2019.

Večeras u 15 sati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije