Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Mourinhu tri utakmice suspenzije

Jose Mourinho
AFP
23.02.2010.
u 11:08

Žestoko je Sportski sud Talijanskoga nogometnog saveza (FIGC) kaznio trenera Intera Josea Mourinha i četvoricu njegovih nogometaša zbog neumjesnog ponašanja tijekom i nakon subotnjeg sraza sa Sampdorijom.

Mourinho je zaradio tri utakmice suspenzije jer je sarkastičnim gestikulacijama reagirao na gotovo svaku odluku suca Tagliaventa nakon što je ovaj u 31. minuti utakmice pokazao crveni karton Walteru Samuelu, kao i Ivanu Cordobi sedam minuta kasnije. Vrhunac skandaloznog trenerova ponašanja bila je gestikulacija s rukama prekriženima kod zapešća, čime je, protumačeno je, signalizirao da suca treba utamničiti.

Mourinho će također morati platiti novčanu kaznu u iznosu od 40.000 eura.

Samuel i Cordoba zaradili su zbog isključenja svaki po utakmicu suspenzije, dok su Esteban Cambiasso i Sulley Muntari kažnjeni s po dvije utakmice zabrane igranja, i to zbog ispada nakon svršetka utakmice.

Sljedeće će nedjelje prvaci nakon svega vrlo oslabljeni putovati u goste Udineseu u dvoboju 26. prvenstvenog kola. U subotu su na San Siru upisali treći uzastopni remi u seriji A, odigravši sa Sampdorijom 0:0.

Roma na ljestvici zaostaje za vodećim Milanezima samo pet bodova.

Komentara 1

ML
mladen3x
14:03 23.02.2010.

Pa taj Mourinho stalno nekog vraga laje...vec je dosadan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije