Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jose na mukama
Povratak na članak

Mourinhovo pitanje: Modrić, Özil ili Kaka? Ili nitko od njih...

Marca piše da bi prije mjesec dana Mourinho dvojio između Modrića ili Özila, ali sad je i Kaka u igri

Komentari 6

GU
Gus2
19:07 05.10.2012.

Ako Kaka bude na ostatak sezone na razini kao protiv Ajaxa, bojim se da će Lukica grijati klubu malo duže.

VL
OB
-obrisani-
18:50 05.10.2012.

je to se zove "luksus" problem, onaj najfetini i najmladji turcin ocli ima najbolje sanse jer je namladji od njih a kostao je samo 12 milijonceka hehehehehe-alji je nas luka majstor svog zanata

VL
HR
hrvatin
21:02 05.10.2012.

Da Kaka bude rezerva Modricu,je smrtni grijeh.Ova najnovija izjava Mourinha da je Modric nespreman,preplasen,da mu fali puno toga itd, je veliki zaokret i sugerira da je netko od vlasnika kluba oprao mourinha koji je inzistirao da se dovede modric umjesto silve koga su oni zeljeli jer modric ocito nije igrac za real i uskoro ce vrlo brzo zazaliti za engleskom.Tome u prilog ide i ovo sto je odjednom"uskrsnuo"kaka koji je odmah pokazao svoju klasu protiv ajaxa.To sto modric nije usao u niti jednoj od tri zamjene los je znak za njega i za ocekivati je da ce on na klupu a kaka u igru.

VL
NO
Nož
22:42 05.10.2012.

Modrić nije loš igrač,ali napravio je glup potez sta nije izabrao PSG.Nudili su mu veću plaću i igru svih 90min,a u realu će biti u istoj situaciji kao sta je olic bio u bayernu.Na klupi Da se mene pita jaa bi stavio Ozila u prvu postavu jer je on igracina a poslije njega Kaku iako nije kao sto je nekad bio.

VL
Avatar comandante
comandante
22:46 05.10.2012.

Igrati ce najbolji kada je spreman - Kaka bez konkurencije

VL
TO
tomislavcity88
10:49 06.10.2012.

@noz ae ne pricaj gluposti! olic sjedio na klupi u bayernu...haha..pa covjece tko je bayern odveo svojim golovima u finale lige prvaka prije dvije godine nego olic? a bio je i drugi najbolji strijelac te sezone u ligi prvaka! malo se raspitaj i procitaj neke stvari prije nego sto izvalis glupost! modric ce biti dobar u realu, u to nema sumnje, to je veliki klub i biti medju svim tim nogometnim imenima je samo po sebi velika stvar a jos kad se lukica razigra i uklopi jos bolje u igru, to ce biti dobro za njega, real, i na kraju sto je najvaznije za nas, nasu repku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.