Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jose na mukama

Mourinhovo pitanje: Modrić, Özil ili Kaka? Ili nitko od njih...

Luka Modrić (1)
Reuters
05.10.2012.
u 17:49

Marca piše da bi prije mjesec dana Mourinho dvojio između Modrića ili Özila, ali sad je i Kaka u igri

Španjolski mediji uoči El Clasica raspisali su se o najvećoj Mourinhovoj dvojbi. Portugalski strateg svjestan je da ga u nedjelju očekuje možda i najteža utakmica otkako je sjeo na klupu madridskog kluba, a glavna dilema, odnosno trilema koja ga muči jest pitanje kojeg razigravača treba poslati od prve minute na Camp Nou.

Marca piše da bi prije mjesec dana Mourinho dvojio između Modrića ili Özila, međutim sada se u igru i te kako uključio Kaka. Brazilac je, očito, opet u modi u Madridu, odlična igra protiv Ajaxa u Amsterdamu "vratila ga je među žive". Ne samo to, čak 68 posto čitatelja Marce smatra da bi nekoć najbolji nogometaš svijeta morao igrati u početnoj postavi.

Ipak, Marca navodi da je Mourinho i dalje skloniji tome da zaigraju Özil ili Modrić. Navode da je naš reprezentativac u prednosti jer je odmaran u utakmici protiv Ajaxa te je potpuno spreman. Isto tako, veća je radilica od njemačkog reprezentativca, ali Mourinho nije siguran je li se Luka već sada u potpunosti uklopio u momčad. S druge strane, Özil je prošle sezone odlično igrao u susretima protiv Barcelone, posebno u kup utakmici na Camp Nou. No, Marca navodi i da mu Portugalac više ne vjeruje u toj mjeri...

Sve u svemu, Mourinho ima još dvije noći za razmišljanje, nedoumicu mora riješiti do nedjelje navečer, a kako sva tri razigravača imaju svojih prednosti i mana, španjolski mediji ne isključuju mogućnost da 'Special one' utakmicu započne bez ijednog od spomenute trojice.

Komentara 6

GU
Gus2
19:07 05.10.2012.

Ako Kaka bude na ostatak sezone na razini kao protiv Ajaxa, bojim se da će Lukica grijati klubu malo duže.

OB
-obrisani-
18:50 05.10.2012.

je to se zove "luksus" problem, onaj najfetini i najmladji turcin ocli ima najbolje sanse jer je namladji od njih a kostao je samo 12 milijonceka hehehehehe-alji je nas luka majstor svog zanata

HR
hrvatin
21:02 05.10.2012.

Da Kaka bude rezerva Modricu,je smrtni grijeh.Ova najnovija izjava Mourinha da je Modric nespreman,preplasen,da mu fali puno toga itd, je veliki zaokret i sugerira da je netko od vlasnika kluba oprao mourinha koji je inzistirao da se dovede modric umjesto silve koga su oni zeljeli jer modric ocito nije igrac za real i uskoro ce vrlo brzo zazaliti za engleskom.Tome u prilog ide i ovo sto je odjednom"uskrsnuo"kaka koji je odmah pokazao svoju klasu protiv ajaxa.To sto modric nije usao u niti jednoj od tri zamjene los je znak za njega i za ocekivati je da ce on na klupu a kaka u igru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije