Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet se žali

Mourinho u strahu od nove sezone: Svi se pojačavaju osim nas!

Jose Mourinho
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
07.08.2018.
u 12:37

"Moj direktor (Ed Woodward) zna što želim već duže vrijeme," rekao je trener crvenih vragova za MUTV.

Jose Mourinho je ponovno pozvao klub da napravi neke poteze dok još traje prijelazni rok, inače se neće moći natjecati s premierligaškim rivalima, piše Goal.

United se povezivao s Harryjem Maguireom i Tobyjem Alderweireldom zadnjih nekoliko tjedana, ali dvojac se još nije priključio Fredu, Diogo Dalotu i Leeju Grantu koji su ovoljetna pojačanja Manchestera.

Izostanak aktivnosti na transfernom tržištu kluba s Old Trafforda popraćeno je obilnom potrošnjom Liverpoola, a aktualni prvaci iz Manchester Cityja još su dodali i Riyada Mahreza u svoj ionako moćni sastav.

Mourinho je i prije poraza od Bayerna upozoravao:

"Moj direktor (Ed Woodward) zna što želim već duže vrijeme," rekao je trener crvenih vragova za MUTV.

"Zna što želim, znam da se trudi napraviti sve što je u njegovoj moći, a i ostalo je još par dana pa treba vidjeti što će se uspjeti realizirati."

"Drugi klubovi koji se natječu s nama su se pojačali i imaju jako dobre igrače i momčadi. To su Chelsea, Tottenham, Manchester City, a sada i Liverpool koji je masovno trošio kupujući sve i svakoga."

"Tako da je jedini zaključak taj da ćemo imati jako tešku sezonu, ako se ne pojačamo."

United u novu sezonu kreće u petak utakmicom protiv Leicestera u 21 sat, a Mourinhu frustracije zadaju i reprezentativci koji zbog SP-a nisu prošli pripreme s klubom pa u novu sezonu ulaze nespremni.

Ključne riječi

Komentara 4

SI
Sidro123
13:22 07.08.2018.

Nećeš ti još dugo, tvoje vrijeme je odavno prošlo, dajem ti rok do Božića u MU ako i to dočekaš.

DU
Deleted user
14:23 07.08.2018.

Sada Delac stupa na scenu. MU kupuje Perisica, Kovacica, Modrica i Dalica. Delac ce biti glasnogovornik.

LE
LeandroZG
14:12 07.08.2018.

MU

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije