Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogomet u fotografiji

Mourinho u Dohi, navijačice na SP-u u bavarskim nošnjama

'(From L) Tosca, Maria and Montana pose in traditional Bavarian Dirndl of the Women\'s World Cup collection 2011, especially designed by local dirndl outfitter Angermaier on June, 7, 2011 in Munich, s
Foto: 'CHRISTOF STACHE'
1/3
07.06.2011.
u 18:17

Trener madridskog Reala Jose Mourinho za vrijeme odmora u Kataru posjetio je sportski centar Aspire Academy of Sports Excellence u Dohi

Jedan od direktora Ali Salem Afifi portugalskog je stručnjaka upoznao s ponudom centra, a za vrijeme obilaska Mourinho je morao dijeliti autograme.

I dok se Realov trener odmara u Dohi, njemački su dizajneri predstavili u Münchenu bavarsku nošnju posebno dizajniranu za navijačice, a uoči SP-a nogometašica koji će se od 26. lipnja do 17. srpnja održati u Njemačkoj. Manekenke (slijeva) Tosca, Maria i Montana nosile su haljine, a njihova će cijena biti 249 eura. Baš lijepo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije