Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PORAZA

Mourinho sarkastično spustio novinaru: Čudesno ako to s tribina vidite!

Jose Mourinho
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
20.08.2018.
u 23:36

- Napravili smo pogreške i za njih smo kažnjeni, što drugo želite da vam kažem - zaključio je bijesni Mourinho

Već nakon dva kola Premier lige Manchester United nalazi se na tri boda zaostatka za gradskim rivalom Man. Cityjem, nakon što je jučer s 3:2 poražen kod Brightona, piše Goal.

Novinar BeIn Sportsa stoga je nakon utakmice postavio očekivano pitanje, ni ne sluteći da će ubrzo na sebe navući bijes Unitedovog trenera Josea Mourinha.

- Manchester United momčad je velike reputacije. Je li ovaj nastup bio ispod te razine?

Mourinho je u mirnom tonu odgovorio kako je njegova momčad skupo platila pogreške, ali već ga je iduće pitanje novinara sasvim izbacilo iz takta, što je urodilo sarkastičnim odgovorom...

- Činilo se kao da momčadi nedostaje kemije i komunikacije. Smatrate li i vi tako? Čak niti izmjene u drugom dijelu nisu donijele nikakav pomak - pitao je novinar, a prgavi Portugalac kratko je odgovorio u svom stilu:

- Pa mora da ste vi fantastični u svom poslu kada s tribine možete vidjeti kemiju u momčadi!

- Napravili smo pogreške i za njih smo kažnjeni, što drugo želite da vam kažem - zaključio je bijesni Mourinho, koji je još jednom odbio preuzeti bilo kakav oblik odgovornosti za loš nastup svoje momčadi.

Manchester United se nakon dva kola nalazi na desetoj poziciji s tri boda osvojena u prvom kolu protiv Leicestera na Old Traffordu (2:1), a u idućem kolu dočekuje stopostotni Tottenham.

Jose Mourinho
1/13

Komentara 1

DU
Deleted user
09:19 21.08.2018.

Mourinho je postao klaun bez motiva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije