Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Mourinhu se trese trenerska stolica, United izgubio kod Brightona

Manchester United
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
19.08.2018.
u 19:19

United je tijekom utakmice uputio svega tri udarca u okvir suparničkog gola, a nakon još jedne blijede partije pozicija Josea Mourinha sve je klimavija

Nogometaši Brightona priredili su iznenađenje pobijedivši u susretu drugog kola engleskog prvenstva Manchester United s 3-2.

Bila je to treća uzastopna domaća pobjeda Brightona protiv Uniteda. Prvu su ostvarili davne 1982. (1-0), drugu prošle sezone (1-0), a u nedjelju i treću rezultatom 3-2.

Manchester United
1/6

Zanimljivo, čak četiri gola pala su u prvom poluvremenu nakon kojeg je domaćin vodio s 3-1. Galebovi su poveli u 25. minuti lijepim golom Glenna Murraya, a samo dvije minute kasnije Shane Duffy je u gužvi u kaznenom prostoru zabio za 2-0.

Nadu United vratio je Romel Lukaku u 34. minuti, no u posljednjoj minuti prvog dijela Pascal Gross je realizirao kazneni udarac za 3-1. 

Crveni vragovi su u nastavku susreta sve karte bacili na napad, međutim nisu stvorili niti jednu ozbiljnu priliku. U posljednjim trenucima susreta Paul Pogba je postavio konačnih 3-2 iz jedanaesterca.

United je tijekom utakmice uputio svega tri udarca u okvir suparničkog gola, a nakon još jedne blijede partije pozicija Josea Mourinha sve je klimavija.

>> Pogledajte Lovrenovu urnebesnu ljetnu potragu za Vrsaljkom

Komentara 4

BM
branko.mihalic1
20:33 19.08.2018.

njegovo je vrijeme prošlo unistit će klub

MN
Mamuti na plaži
09:10 20.08.2018.

Možda da proba u Hajduku...pardon.. Recreativu ST

UM
umnjak
23:18 19.08.2018.

Dva kola, dva penala za ManU. Ali vise niti to nije dovoljno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije