Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veza na daljinu

Mourinho putem iPhonea vodi utakmicu iz hotelske sobe

'chelsea_nnn_spo_120911'
''
12.09.2011.
u 20:09

Joseom će u sobi ostati njegov snimatelj za Dinamo Jose Morais.

I Španjolci sada nagađaju kako će Jose Mourinho utakmicu Dinama i Reala voditi iz hotelske sobe, kao i prošlosezonski uzvrat protiv Barcelone na Nou Campu. Svi su ga tražili po Nou Campu, a Portugalac je sjedio u sobi, zavaljen u fotelju, grickao pistaciju iz minibara i iPhoneom slao upute pomoćnom treneru Aitoru Karanki. Navodi se da će mu društvo u Esplanadi praviti njegov skaut za Dinamo Jose Morais.

Ne smije u kabinu

Prema Uefinim pravilima, suspendiranom treneru uoči utakmice zabranjen je pristup svlačionici te bilo kakav kontakt s igračima. Dopušteno mu je ući u igračku kabinu petnaest minuta nakon završetka utakmice. On, naravno, ne dolazi ni na najavnu ni na odjavnu konferenciju za novinare.

Međutim, Mourinho je kao suspendirani trener već provocirao Uefu. Još dok je bio u Chelseaju, u vrijeme suspenzije zbog optužbi da je sudac Frisk ušao u Barcinu svlačionicu, izigrao je Uefine "stražare" i mobitelom vodio utakmicu protiv Bayerna u Londonu. Čak su i televizijske kamere ulovile trenutak kako pomoćni trener Rui Faria tijekom utakmice trči s ceduljicom do tada prvog Joseova asistenta Steve Clarkea. Faria je, unatoč toplom vremenu, nosio vunenu kapu, a ispod nje slušalice.

Ništa nije dokazano

Četvrti sudac Peter Vink u 67. minuti došao je do klupe Londonaca i upozorio ih da su "provaljeni" te je Faria tada prekinuo komunikaciju s Mourinhom, koji je, poslije se saznalo, tijekom utakmice sjedio u teretani u klupskom hotelu, samo pedesetak metara od stadiona.

Uefa je tada bila najavila istragu, ali sve je palo u vodu jer ništa nisu mogli dokazati. Naravno, Mourinhovi ljudi pravili su se "grbavi" tvrdeći kako šefa nisu ni čuli ni vidjeli satima uoči utakmice...

Komentara 4

Avatar delminium
delminium
22:15 12.09.2011.

Nema potreb mourinho ništa vodit zvezda iz zagreba i tako je jad europskog nogometa.

CU
cupus
22:48 12.09.2011.

Ako vec pametujes onda da znas....Dinamovi navijaci su isli u dobrovoljce maom a Hajduk je otisao u drugom svj. ratu u partizane. prestsni politiciti ovo je sport balvane jedan

DU
Dubrovcanin
23:54 12.09.2011.

ok ne kužim zašto ove tovarske komunjare provociraju.j***ga vi ste provincija,sporedni grad,Zagreb je metropola,al šta je tu je život ide dalje.zat više ne glumite velike hrvate i vratite si lijepu zvjezdicu(zvjezdurinu)na grb i budite ono što i jeste. ;)) DINAMO-JEDINI KLUB KOJI JE U JUGI PREDSTAVLJAO HRVATSKU I ZATO GA NITKO IZ JUGE NIJE VOLIO.JEDINI IMALI ŠAHOVNICU NA GRBU KAD JE TO BILO I ZABRANJENO.prije nego što počnete srati po Zagrebu,posjetite ga i pogledajte kako pravi grad izgleda.naravno najljepši su dalmatinski gradovi ali Split se tu nekako ne uklapa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije