Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kiks u 94.

Mourinho poludio nakon utakmice i napao svoje igrače

Leicester - Manchester United
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
24.12.2017.
u 10:13

"Trebali smo dati četiri, pet, pa čak i šest golova i riješiti utakmicu bez poteškoća, a na kraju smo kažnjeni zbog akumuliranih i djetinjastih pogrešaka."

Manchester United je u 95. minuti ispustio 2:1 prednost na gostovanju kod Leicestera i remizirao 2:2 čime je upisao novi kiks samo tri dana nakon ispadanja iz Liga kupa protiv drugoligaša Bristol Cityja, piše Goal.com.

Primljeni gol u posljednjim minutama teško je pao Joseu Mourinhu, posebno stoga što je United u tim trenucima imao igrača više nakon što je u 73. isključen Amartey.

"Ono što me fascinira je rasplet situacije nakon našeg drugog gola. Imali smo čitav niz prilika koje nismo iskoristili, lakoćom smo držali posjed i kontrolu nad utakmicu smo izgubili isključivo zbog djetinjastih poteza mojih igrača", rekao je ljutiti Portugalac nakon utakmice pa dodao:

Leicester - Manchester United
1/5

"Trebali smo dati četiri, pet, pa čak i šest golova i riješiti utakmicu bez poteškoća, a na kraju smo kažnjeni zbog akumuliranih i djetinjastih pogrešaka."

Leicester je poveo u 27. minuti pogotkom Vardyja, a onda je na scenu stupio Juan Mata koji je Unitedu donio preokret golovima u 40. i 60. minuti dvoboja. Na kraju je domaćin uzeo bod zahvaljujući zgoditku Maguirea netom prije posljednjeg sučevog zvižduka.

Komentara 2

Avatar patkovic
patkovic
12:17 24.12.2017.

njegov odabir ima slabu protočnost igre do vrha napada , atmosfera u timu je tmurna , igrali su povezano najviše kad su kretali miki i runi kojeg više nema

DH
dalibor.hren
20:06 24.12.2017.

Hoće li "special one" konačno dobiti vritnjak, ili je odšteta za raskid ugovora previsoka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije