Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bliži se prijelazni rok

Mourinho očito inzistira: Vatrenom se smiješi transfer na Old Trafford

Ivan Perišić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
21.11.2018.
u 11:07

Engleski mediji navode da bi moglo doći do razmjene između dvaju klubova ako se Englezi ne odluče za keš

Jose Mourinho očito ne odustaje od Ivana Perišića. Riječ je o simpatiji koja traje izvjesno vrijeme, ali i koja bi se napokon mogla pretvoriti u  ozbiljnu vezu tijekom siječnja.

Tako barem kažu engleski i talijanski mediji, koji ujedno navode da je milanski Inter voljan spustiti cijenu za hrvatskog reprezentativca na 34 milijuna eura premda je još ljetos tražio više od 50 milijuna.

List Daily Mail tvrdi da bi moglo doći i do razmjene između dvaju klubova ako se Manchester United ne odluči za gotovinu, odnosno da bi Perišić mogao put Old Trafforda u zamjenu za 'nevoljenog' Anthonyja Martiala, francuskog reprezentativca koji već duže vrijeme s portugalskim strategom živi na relaciji toplo-hladno.

Martial je još ljetos htio napustiti Manchester United, o tome i javno govorio, ali je činjenica i to da se primirio otkako je zadnjih tjedana dobio Mourinohovo povjerenje na travnjaku.

Ipak, Perišić je stara Mourinhova želja, baš poput Williana, Brazilca koji bi mogao napustiti Chelsea ako londonska momčad uspije u svoje redove iz Borussije dovesti Christiana Pulisica, Amerikanca hrvatskih korijena o čemu se također naveliko govori.

Komentara 2

HU
HugoMrgud
12:05 22.11.2018.

pa već tri godine perišić ide na old traford.

DH
dalibor.hren
10:37 24.11.2018.

Večernji preselio kompletnu repku u nove klubove!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije