Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSE NIJE ZADOVOLJAN

Mourinho napao Hazarda: On se ne žrtvuje 100% za momčad

Jose Mourinho
Foto: Reuters (Ilustracija)
02.05.2014.
u 22:40

- Hazard nije igrač koji će se 100 posto žrtvovati za momčad. Nisam zadovoljan kako je reagirao u obrambenim zadaćama - rekao je Mourinho.

Eden Hazard je nakon ispadanja Chelseaja od Atletica (ukupno 3:1 za madridski sastav) u polufinalu Lige prvaka izjavio kako njegova momčad ne zna igrati kada ima loptu u nogama te kako znaju samo igrati na kontranapade.

Njegov trener Jose Mourinho tvrdi kako su Hazardove riječi krivo protumačene, te kako on zapravo nije kritizirao igru Chelseaja.

Ali koliko god Portugalac branio Belgijca, ipak mu je spotaknuo lošu igru u uzvratnoj utakmici protiv Atletica.

- Hazard nije igrač koji će se 100 posto žrtvovati za momčad. Nisam zadovoljan kako je reagirao u obrambenim zadaćama. Razgovaram s njime cijelu sezonu i pokušavamo to popraviti - rekao je Mourinho.

- Eden nije tip igrača koji je mentalno spreman pratiti suigrača koji igra na lijevom beku i živjeti utakmicu s njime. Ako pogledate kako smo primili prvi gol, bit će vam jasno tko je pogriješio i zbog čega smo primili gol. Vrhunska momčad ne smije napraviti takvu grešku - zaključio je Portugalac, aludirajući kako Hazard nije ispratio Juanfrana.

>> Razočarani Hazard: Chelsea nije složen da igra nogomet...

Komentara 1

LP
Lebron Petrovic
10:27 03.05.2014.

Jozo, ajde priznaj da je Simo bolji !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije