Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'RAZMONTIRALI' UNITED

Mourinho nahvalio Novaka: Ovo on radi svaki meč, a mi jednom u karijeri doživimo...

Premier League - Manchester United v Tottenham Hotspur
Carl Recine/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
05.10.2020.
u 16:52

"Sjajno smo igrali. Neki će reći da je to zato što smo puno vremena imali igrača više, ali mi smo bili dominantni i dok smo imali isti broj igrača na terenu kao i oni, vodili smo 2-1", govori Portugalac

Jose Mourinho vratio se na 'stare staze', sudeći prema trijumfu Tottenhama protiv Manchester Uniteda 6:1. 'Crveni vragovi' ostali su šokirani, a 'The special one' nije mogao sakriti veliki osmijeh na svome licu. 

Primijetili su to i novinari na presici poslije utakmice, a jedan od njih je ovu veliku gol razliku usporedio s pobjedama srpskog tenisača i prvog reketa svijeta - Novaka Đokovića. 

- Ovo je bilo u stilu Novaka kada pobjedi 6-1 prvi set - rekao je novinar, na što se trener Spursa nasmijao i pojasnio:

- Je, ali Novak to radi stalno, a nama nije baš tako lako doći do ovoga rezultata. Protiv Manchester Uniteda se tako nešto dogodi jednom u životu, karijeri... Sjajno smo igrali. Neki će reći da je to zato što smo puno vremena imali igrača više, ali mi smo bili dominantni i dok smo imali isti broj igrača na terenu kao i oni, vodili smo 2-1 - naglasio je 'Posebni' za Sportklub.

Inače, Mourinho jako cijeni tenis. 

- Tenis je nevjerojatan sport, Nogometaši mogu puno naučiti od tenisača. Čovjek sam na terenu, s potpunom odgovornošću na svojim ramenima. Oni su veliki pobjednici i kao nogometni trener sam puno naučio od njih - rekao je jednom prilikom. 

Komentara 1

NI
Nini istrijan
18:41 05.10.2020.

Trebalo je iskljuciti i Lamelu(Tottenham) a ne samo Mursiala(MUtd) jer je igrac Tottenhama uzrokovao incident ! Mala nepravda ucinjena Unitedu se pretvorila u katastrofalan poraz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije