Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Realiziran transfer

Moro i službeno napustio Dinamo za puste milijune

Nikola Moro
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/3
17.08.2020.
u 17:25

Pod trenerskom palicom Nenada Bjelice u posljednje dvije sezone postao je standardni prvotimac i jedan od ključnih igrača Modrih

Zagrebački Dinamo i Dinamo iz Moskve dogovorili su sve detalje transfera Nikole More (22) u redove ruskog prvoligaša. Nakon što je prošao liječnički pregled, Moro je potpisao višegodišnji ugovor za moskovski klub, objavljeno je u ponedjeljak na internetskom portalu hrvatskog prvaka. 

Dinamo nije objavio vrijednost transfera, ali prethodnih dana u hrvatskim medijima pisalo se da će ruski klub platiti 8,5 milijuna eura odštete plus bonuse i postotak od budućeg transfera.

Moro je rođen 12. ožujka 1998. u Splitu, a u Dinamu je od svoje 11. godine. Seniorski nogomet upoznao je igrajući za drugu momčad Dinama (Dinamo II) u Drugoj ligi, a paralelno je blistao u juniorskoj Ligi prvaka. 

U prvoj momčadi debitirao je pod vodstvom trenera Zorana Mamića u sezoni 2015/16., kada je nastupio u kup utakmici protiv Zlatara u Oštrcu i potom u zadnjem prvenstvenom kolu protiv Lokomotive.

Pod trenerskom palicom Nenada Bjelice u posljednje dvije sezone postao je standardni prvotimac i jedan od ključnih igrača Modrih. Na poziciji korektora veznog reda pružao je odlične partije u Europskoj ligi, te ove sezone u Ligi prvaka.

Moro je u Dinamu upisao 115 službenih nastupa, a osvojio sedam trofeja - naslove hrvatskog prvaka 2016., 2018., 2019. i 2020. godine, domaći kup 2016. i 2018, te Superkup 2019. godine.

Komentara 1

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
18:37 17.08.2020.

Svaka čast i poštovanje pravom hrvatu, gazdi, duši i srcu modre svetinje gospodinu Zdravku koji takve transfere uz Boga I domoljublje obavlja kao svoj na novom svome iz BiH egzila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije