Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK INTERA TVRDI

Moratti: Balotelli će biti kažnjen, ali trebamo ga

Mario Balotelli
AFP
21.04.2010.
u 18:34

Predsjednik nogometaša Intera iz Milana Massimo Moratti bio je jedan od rijetkih koji je relativno blago reagirao na najnoviji istup 19-godišnjeg napadača kluba Marija Balotellija.

Riječ je naravno o činu bacanja Interova dresa nakon prve polufinalne utakmice Lige prvaka protiv Barcelone (3-1 pobjeda Intera). Balotelli je odigrao posljednjih petnaest minuta, a nakon utakmice su ga domaći navijači ispratili zvižducima, na što je on odgovorio bacanjem dresa.

Predsjednika Morattija talijanski su novinari upitali hoće li Balotelli biti kažnjen za svoj čin.

- Nešto će se sigurno dogoditi. Međutim, postoji želja da se igrača reintegrira s ostatkom momčadi jer je činjenica da ga trebamo – objasnio je Moratti, odbacivši nagađanja da je zatražio sastanak s Balotellijevim agentom Minom Raiolom te je tako odbacio teze o mogućoj prodaji.

Aktualni Balotellijev ugovor s “nerazzurrima” istječe u lipnju 2013. godine, ali se ipak čini malo vjerojatnim da će s obzirom na sve što se događalo ove sezone i dalje ostati na San Siru.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:52 21.04.2010.

Taj Balotelli je sjajan i silovit..meni djeluje po izgledu kao neki Hrvat..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije