Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČINJENICE SU ČINJENICE

Zdravko Mamić javio se iz Hercegovine te odmah slagao! I to već u prvoj rečenici

Zdravko Mamić
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/6
19.12.2019.
u 08:55

Zdravko Mamić ne mari za činjenice. Što se njega tiče Dinamo je novi prvak! A na tome im je i čestitao te odmah u prvoj rečenici napisao laž

Dinamo je spustio zastore na jesenski dio sezone pobjedom nad Rijekom 3:0. Pogotke su postigli Mislav Oršić, Bruno Petković i sjajni Španjolac Dani Olmo

Tom pobjedom plavi su pobjegli Hajduku na 12 bodova prednosti (Dinamo 47, Hajduk 35), a od Rijeke imaju 13 više. Osijek ima bod manje od Rijeke i moralo bi se dogoditi pravo sportsko čudo da Dinamo na kraju ne osvoji naslov, ali jasno je da dok je u igri još 51 bod (odigrano je 19 od 36 kola HNL-a), ne možemo govoriti o potvrdi novog naslova kluba iz Maksimira.

Ipak, Zdravko Mamić ne mari za činjenice. Što se njega tiče Dinamo je novi prvak! A na tome im je i čestitao te odmah u prvoj rečenici napisao laž. 

- Čestitam svojim lavovima novi naslov prvaka Hrvatske! - započeo je Mamić svoju objavu na Facebooku te dodao. 

- Samo vi možete riješiti novu titulu i prije Nove godine. Vi i nitko drugi! Čestitam treneru Bjelici i njegovom stožeru te ljudima koji vode klub, te navijačima koji su bili vjetar u leđa u ovoj senzacionalnoj godini! Hvala vam! Ova je bila demonstracija „modre“ moći na svim razinama i silno sam ponosan na sve što ste pokazali. Skidam vam kapu jer tako se brane boje svetog dresa! Sada se odmorite, a na proljeće dajemo gas i pripremamo se za još jednu godinu koja će biti na ponos svih nas koji živimo za Dinamo i plavu boju! - završio je Mamić.

>>> Pogledajte tko je sve osvajao nagradu VL-a 'Nogometaš godine

 

Ključne riječi

Komentara 70

KO
komunikolog
09:21 19.12.2019.

Laž?! Što je laž? Valjda ovaj novinar misli da će Hajduk dostići 12 bodova u proljetnom djelu? Ili Rijeka 13? Ili možda Varaždin? Šanse su im svima iste. Otprilike 0,001 %.

IM
Immanuell
09:57 19.12.2019.

Naslov je namjerno takav da se stisne i pročita. Cilj postignut.

Avatar toxic alien
toxic alien
09:57 19.12.2019.

Nije Mamic nista slagao. Ako itko konstantno laze, kleveta i obmanjuje, onda su to novinarcici kalibra autora ovog teksta. Mnogo veci kriminalci od Mamica su oni koji za ovakve bljuvotine od novinarstva bez imalo griznje savjesti primaju honorare na svoj racun...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije