Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugo ga neće biti

Morant suspendiran: 'Potencijal da mladi da oponašaju njegovo ponašanje posebno zabrinjava'

NBA: Playoffs-Memphis Grizzlies at Los Angeles Lakers
Foto: Gary A. Vasquez/REUTERS
1/3
16.06.2023.
u 21:22

"Žao mi je zbog štete koju sam napravio. Djeci koja se ugledaju na mene, žao mi je što sam vas iznevjerio kao uzor. Obećavam da ću biti bolji", rekao je Ja Morant nakon suspenzije zbog ponovnog pojavljivanja s vatrenim oružjem

Američki košarkaš Memphisa Ja Morant suspendiran je za prvih 25 utakmica nadolazeće NBA sezone zbog svog drugog isticanja vatrenog oružja na društvenim mrežama, objavila je u petak NBA liga.

"Odluka Ja Moranta da ponovno koristi vatreno oružje na društvenim mrežama alarmantna je i uznemirujuće s obzirom na njegovo slično ponašanje u ožujku zbog kojeg je već suspendiran na osam utakmica", rekao je NBA povjerenik Adam Silver.

GALERIJA  Nikola Jokić doveo Nuggetse do prvog NBA naslova

NBA: Playoffs-Memphis Grizzlies at Los Angeles Lakers
1/7

Ovo je drugi put da je suspendiran u posljednja tri mjeseca zbog isticanja vatrenog oružja na društvenim mrežama u noćnom klubu, nakon osam utakmica suspenzije u ožujku.

"Potencijal za mlade ljude da oponašaju Morantovo ponašanje posebno je zabrinjavajući. Pod ovim okolnostima, vjerujemo da je suspenzija od 25 utakmica bez plaće primjerena i jasno dajemo do znanja da se nepromišljeno i neodgovorno ponašanje s oružjem neće tolerirati", dodao je Silver.

VEZANI ČLANCI:

Morant je preuzeo odgovornost za svoje postupke prošlog mjeseca i objavio još jednu izjavu nakon što je suspenzija objavljena, ispričavši se NBA, Grizzliesima i gradu Memphisu.

"Žao mi je zbog štete koju sam napravio. Djeci koja se ugledaju na mene, žao mi je što sam vas iznevjerio kao uzor. Obećavam da ću biti bolji", rekao je Morant u izjavi prenosi ESPN. "Svim svojim sponzorima, bit ću bolji predstavnik naših brendova. A svim svojim obožavateljima, nadoknadit ću vam to, obećavam. Provest ću izvan sezone i svoju suspenziju nastavljajući raditi na vlastitom mentalnom zdravlju i donošenju odluka. Također ću trenirati kako bih bio spreman krenuti kad se budem mogao vratiti".

VIDEO Ivana Knoll došla je podržati vatrene u borbi za finale Lige nacija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije