Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA PRVO MJESTO

Momčad Hajduka uoči derbija povukla rijedak potez. Bijeli čine sve kako bi ostali na vrhu

Rijeka srušila Hajduk u Jadranskom derbiju i preuzela vrh HNL-a
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/3
28.01.2024.
u 12:51

Momčad Hajduka je u "karantenu" posljednjih godina odlazila samo prije najvećih utakmica. Ove su sezone to činili prije derbija s Dinamom i europskih susreta s PAOK-om, a nadaju se da će im pomoći i protiv Rijeke

Hajduk i Rijeka na rasprodanom Poljudu od 17.45 igraju derbi 20. kola Hrvatske nogometne lige. Rijeka za vodećim Hajdukom zaostaje samo tri boda, a utakmica će odlučiti tko će u nastavak sezone ići kao vodeća momčad prvenstva

Koliko je splitska momčad ozbiljno shvaća današnju utakmicu pokazuju i njihove pripreme. Momčad se prije stotog Jadranskog derbija od samostalnosti povukla u "karantenu". Riječ je o rijetkoj praksi igrača Hajduka da prije susreta u kojima trebaju koncentraciju od u hotel na Žnjanu.

GALERIJA Ivan Perišić potpisao ugovor s Hajdukom. Vatreni se vratio u klub svoje mladosti

Rijeka srušila Hajduk u Jadranskom derbiju i preuzela vrh HNL-a
1/7

Nekoć su to radili prije svake utakmice. Posljednjih godina ovakvu praksu imaju samo prije najvećih utakmica. Među njih se ubraja derbi protiv Dinama, europske utakmice i finale Kupa. 

VEZANI ČLANCI:

Posljednji su put to učinili u listopadu prošle godine kada je na klupi još bio Ivan Leko. To su napravili prije utakmica protiv PAOK-a i Dinama. Prije nego što su otišli u hotel, momčad je posjetio Ivan Perišić i s njima odradio trening.

VIDEO Hajdukovcu koji pješači na derbi Torcida zamotala ozlijeđenu nogu: Ovo može samo Hajduk!

 

Komentara 5

NO
novabit
13:31 28.01.2024.

Budu im sudili 2 penala ak bu trebalo!

Avatar mlijeko
mlijeko
13:19 28.01.2024.

Što će im karantena kada imaju Kolarića na terenu?

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
14:25 28.01.2024.

FK Penaltik Split

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije