Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ITALIJA

Moglo bi se ugasiti čak 12 tisuća klubova

Juventus - Inter
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
03.04.2020.
u 21:36

No nastavi li se ta kriza u Italiji, pitanje je hoće li se dio njih moći spasiti i uz tu predviđenu pomoć

Tragedija koja je zadesila Italiju, zemlju koja je europsko žarište koronavirusa, imat će (i već ima) dalekosežne posljedice i u sportu.

Na stranu sad Serie A i profesionalni klubovi koji će svoju egzistenciju pokušati sačuvati smanjenjem ugovora igračima. Problem postaju manji, amaterski i poluamaterski nogometni klubovi. Njih 12 tisuća je u opasnosti, dobar dio njih mogao bi se ugasiti nakon što cijela ova situacija prođe. Talijani stoga pripremaju paket mjera za spas tih klubova u kojima je milijun igrača, a predviđa se da bi za spas tih klubova mogli izdvojiti 400 milijuna eura.

No nastavi li se ta kriza u Italiji, pitanje je hoće li se dio njih moći spasiti i uz tu predviđenu pomoć

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
00:36 04.04.2020.

Biti vatrogasac je krvav posao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije