Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vječni kapetan

Modrića ponovo slave diljem svijeta: 'Najveći je svih vremena. Apsolutna legenda'

Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/291
15.06.2023.
u 08:47

"Luka Modrić ima 37 godina i jedan je od najboljih veznjaka na svijetu unatoč tome što igra jednak broj utakmica kao i neki upola mlađi igrači. Ovaj čovjek je vječan", kazao je španjolski novinar Xavi Salazar pridruživši se pohvalama hrvatskom kapetanu nakon još jedne izvrsne izvedbe

Vatreni i navijači sinoć su na stadionu Feyenoorda u Rotterdamu priredili pravi spektakl i izvrsnim drugim poluvremenom te produžecima došli do finala Lige nacija s rezultatom 4:2. Prvo je poluvrijeme bilo nešto slabije za Hrvate i Nizozemci su izašli s jednim golom vodstva. Međutim, Andrej Kramarić i Mario Pašalić na krilima probuđene reprezentacije donijeli su preokret.

Noa Lang pogotkom u 96. minuti susreta dao je novu nadu Nizozemcima, no Bruno Petković najprije je zabio fantastičan pogodak, a potom izborio i jedanaesterac koji je sigurno pospremio Luka Modrić. Hrvatski kapetan izazvao je mnoštvo reakcija i zaradio još jednu lavinu pohvala već na stadionu gromoglasnim pljeskom kako hrvatskih tako i nizozemskih navijača.

GALERIJA Čudesna atmosfera na stadionu u Rotterdamu: Više od 20 tisuća Hrvata nadglasalo domaćine

Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija
1/76

Football Tweet napisao je: "Luka Modrić ima gotovo 38 godina. Hakirao je nogomet." Pohvalama se pridružio i skaut Jacek Kulig. "Kad je bio dijete, treneri su mu govorili da je preslab i presramežljiv da bi bio nogometaš. Luka Modrić danas je jedan od najboljih veznjaka u povijesti. Apsolutna legenda", napisao je na Twitteru.

VEZANI ČLANCI:

Španjolci su među europskim nacijama, uz Hrvate, osobito sretni. "Ako Luka Modrić osvoji međunarodni trofej, Xavi i Iniesta više se ne mogu uspoređivati s njim", napisao je navijač Real Madrida. "Luka Modrić ima 37 godina i jedan je od najboljih veznjaka na svijetu unatoč tome što igra jednak broj utakmica kao i neki upola mlađi igrači. Ovaj čovjek je vječan", pridružio se Xavi Salazar, španjolski novinar.

Nisu ga hvalili samo s ove već i s one strane Atlantika. CBS je istaknuo kako je 37-godišnji Luka Modrić igrač utakmice. "Najveći svih vremena", naglasili su. 

VIDEO Hrvatska ide u finale!! Legendarni stadion odjekuje pjesmom navijača

Komentara 3

FO
four
10:59 15.06.2023.

Komentar M. Vlahovića: Ako pratite strani tisak, onda možete vidjeti i osjetiti daleko više iskrenog poštovanja, divljenja, pa i ljubavi prema Hrvatskoj, nego u takozvanim hrvatskim medijima. Zato, nakon svakog velikog uspjeha hrvatske reprezentacije, kada su mediji i novinari koji su se bavili podvalama i širili negativnu energiju, praktički primorani napisati nešto pozitivno i lijepo o Hrvatskoj, oni to ne mogu, pa onda isključivo prenose što su mediji i novinari drugih država pisali lijepo o nama, odnosno našim igračima i nogometnoj reprezentaciji. To je stvarno bijedno i tužno.

ZO
zoran234
09:22 15.06.2023.

Kako se ne mogu uspoređivati sa Modrićem Xavi i Iniesta kad su Španjolci osvojili u zadnjh 15 godina sa njima jedno svjetsko i dva europska prvenstva.

ZA
zagabria1
09:51 15.06.2023.

Svaka im čast ali općenito kako je guranje lopte postalo tako važna djelatnost pored svih važnijih problema koje čovječanstvo ima za rješavati. Pa se tako ne slavi netko tko je izumio lijek nego netko tko gura loptu umješno. Naravno to ne umanjuje čestitke ali malo je čudan ovaj svijet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije