Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠU ŠPANJOLCI

Marca: Vatreni u nogometu nemaju nikakvog smisla. Postoji li momčad koja je više napravila?

Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/416
15.06.2023.
u 08:09

Hrvatskim fenomenom bavio se madridski list koji je blizak Realu i jako cijeni Luku Modrića

'Imamo srebro, imamo broncu i sada želimo zlatnu medalju, to nam nedostaje u svemu', rekao je izbornik hrvatskih nogometaša Zlatko Dalić nakon polufinalne pobjede 4-2 protiv Nizozemske u Ligi nacija. Sjajna je bila utakmica u Rotterdamu u kojoj je Hrvatska protiv domaćina završnice turnira ovog natjecanja dominirala tijekom drugog poluvremena i potom u produžecima.

Vodila je Hrvatska do šeste minute sudačke nadoknade, ali je tada Nizozemska izjednačila na 2-2. No, to Hrvatsku nije sputalo, već je uz dva gola u dodatnih trideset minuta proslavila pobjedu.

Španjolski list sa sjedištem u Madridu, Marca, osvrnula se na igru i uspjehe hrvatske reprezentacije i zaključila - to nema smisla.

GALERIJA Pogledajte fotografije s polufinala Lige nacija između Hrvatske i Nizozemske 

Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija
1/416

Marca je donijela veliki tekst pod naslovom 'Hrvatska stvar nema smisla' te pišu biranim riječima o Luki Modriću, Dominiku Livakoviću, te cijeloj momčadi.

- Hrvatska u nogometu nema nikakvog smisla. Mi koji smo odrasli na generaciji Davora Šukera, koja je stvarala povijest u Francuskoj 1998., vidimo da ju je generacija Luke Modrića ostavila daleko iza sebe - komentira Marca.

VEZANI ČLANCI:

- Nakon što je bila finalist i polufinalist na posljednja dva svjetska prvenstva, Hrvatska će doživjeti svoje prvo finale UEFA Lige nacija u svom prvom sudjelovanju na Final Fouru. Postoji li reprezentacija koja daje više? - pita se španjolski novinar.

Komentara 2

LL
lijepa_li si
09:05 15.06.2023.

čudesno! fantastično! fenomenalno!

DE
Dezider
10:09 15.06.2023.

Sve za Hrvatsku, Hrvatsku ni za što! Dok je Luke nema muke!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije