Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRANDE LUKA

Čudesne brojke sinoć je imao Luka Modrić. Nizozemski novinari tražili su ga osobne dokumente

Rotterdam: Nogometaši Hrvatske slave ulazak u finale Lige nacija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/148
15.06.2023.
u 07:36

Uskoro 38-godišnjak odradio je majstorsku partiju protiv Oranja i odveo vatrene u finale Lige nacija

Hrvatski genijalac Luka Modrić maestralno je odigrao utakmicu Nizozemska - Hrvatska (2:4) u polufinalu Lige nacija u Rotterdamu. Igrao je tako da je novinare domaćina ostavio u šoku i nevjerici, nisu vjerovali da je kapetan vatrenih i član Reala duboko zagazio u 38. godinu.

Nakon utakmice komentirao je utakmicu za nizozemsku državnu televiziju NOS. Poslije kratke analize utakmice novinar ga je pitao: 'Dajte mi, molim vas, da provjerim vašu putovnicu. Zato što je nevjerojatno da navodno imate 37 godina i ovako igrate i trčite sve do 119. minute!'

- Nema problema, ako želite, pokazat ću vam je nakon intervjua. Da, moja putovnica pokazuje da sam star toliko koliko ste rekli. Što da kažem? Navijači mi daju toliko ljubavi i poštovanja da je to nevjerojatno i zato mi je i u ovoj dobi užitak igrati - odgovorio je nasmijani Modrić. 

GALERIJA Nizozemski kapetan van Dijak naklonio se Hrvatima, bio je pun pohvala

Rotterdam: Nogometaši Hrvatske slave ulazak u finale Lige nacija
1/148

Što se tiče brojki, Modrić je od SofaScore dobio ocjenu 9.1, imao je 119 godira s loptom, 81 točnih pasova od upućenih 91, dva ključna dodavanja, pogodak i asistenciju. 

VEZANI ČLANCI:

 

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
07:52 15.06.2023.

Što bi sumnjali u godine? Pa prate ga godinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije