Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN HRVATSKE
Povratak na članak

Modrić po prvi put u šest mjeseci ostao na klupi Reala. Ancelottijev potez zapravo ima smisla

Naime, trener je odlučio poštedjeti 37-godišnjeg veznjaka kako bi očito bio u potpunosti svjež za ono što im slijedi. U srijedu, naime, igraju protiv Barcelone.

Komentari 2

PV
prcko.vita
09:45 03.04.2023.

Luka, idi kod Arapa dok su još ovako pametni, uzmi tih 300 milijuna eura za godišnji ugovor, a s dijelom te zarade otvori u Hrvatskoj hotele i staračke domove i po koju bolnicu, vidiš da ovi naši političari samo obećaju a narodu sve gore.

VL
VE
Verwoerd
13:59 03.04.2023.

25. veljače ove godine, Real Madrid vs. Ateletico Madrid, sastav Reala: Curtois - Carvajal, Militao, Rudiger, Nacho - Valverde, Kroos, Ceballos - Asensio, Benzema, Vinicius Junior. Luka Modrić ušao je u igru u 63. minuti. Dakle, ovo nije prvi putt u šest mjeseci da je Modrić ostao na klupi, a da idem kopati malo dublje našao bih bar 10 utakmica u kojima Modrić nije počeo u prvih 11.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.