Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENAĐUJUĆ POBJEDNIK

Modrić ostaje bez Zlatne lopte?! Ronaldo opet loš gubitnik

Luka Modrić Hrvatska Španjolska
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
21.11.2018.
u 12:59

Hoće li hrvatski veznjak kompletirati hat-trick bit će poznato 3. prosinca na velikoj gala večeri u Parizu.

Luka Modrić osvojio je Uefinu i Fifinu nagradu za najboljeg igrača ove godine te je veliki favorit za osvajanje Zlatne lopte, ugledne nagrade France Footballa.

Hoće li hrvatski veznjak kompletirati hat-trick, bit će poznato 3. prosinca na velikoj gala-večeri u Parizu.

Ako je vjerovati uglednom L'Equipeu, u najužem izboru za Zlatne lopte uz Luku su dva Francuza – Raphael Varane i Kylian Mbappe.

Francuzi također otkrivaju da već znaju pobjednika, a riječ je Varaneu koji je s Realom osvojio Ligu prvaka, a s trikolorima u Rusiji naslov svjetskog prvaka.

Još jednom lošim gubitnikom pokazuje se Cristiano Ronaldo koji je prošle godine osvojio nagradu. Portugalac ove godine nije došao ni na jednu ceremoniju na kojoj je Modrić proglašen najboljim, a danas su talijanski mediji doznali kako se neće pojaviti ni 3. prosinca u Parizu.

>> Pogledajte i video o ispadanju vatrenih iz Lige nacija

Komentara 65

GR
gragakarlovac
13:22 21.11.2018.

dobra godina za Luku kako god...dobio je nagradu od Fife, ovo je manje bitno...francuzi ce dati svom igracu jer tako rade stari dobri europljani

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
13:05 21.11.2018.

Najbolji Playmaker Svih Vremena!!!! Pravi Svijetski Prvak!!!! Luka Modrić!!!! Bravo Dečko!!!! Bravo Hrvatska Reprezentacija!!!! Bravo za Hrvatsku!!!!!

NI
NikoCro
14:07 21.11.2018.

Koja je tu logika, Luka najbolji na SP, najbolji na svijetu, najbolji u Europi i sada nekakovi Francuzići izmisljaju toplu vodu i vele da je netko drugi bolji, valjda nekakav vanzemaljac, jer ako je Luka ima gore navedene titule, znaci Francuzi nisu sa ovoga svijeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije