Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolni gležanj

Modrić: Osjećam bol, ali mislim da mi neće smetati

luka modrić
Davor Javorović/PIXSELL
12.10.2014.
u 21:15

Luka o Jelavićevu odlasku: Žao mi je što je došlo do toga, ali to je njegova odluka.

Jedan od najboljih igrača hrvatske reprezentacije u susretu s Bugarskom, Luka Modrić, još osjeća posljedice udarca u gležanj, no nitko ne sumnja u njegov nastup protiv Azerbejdžana.

- Osjećam bol, ali manje nego jučer. Vjerujem da će biti dobro, mislim da me neće smetati za vrijeme utakmice - kaže veznjak Reala, uvjeren u pobjedu do koje bi Vatreni trebali doći na krilima sjajne publike u Gradskom vrtu.

- Nadam se da ćemo agresivnom igrom to i ostvariti, uz pomoć publike koja je uvijek bila fenomenalna, te doći i do devetog boda. Osjećamo da nas ljudi vole, da nas poštuju i da jedva čekaju da dođemo. Siguran sam da nam neće nedostajati sjajne podrške - naglašava Luka.

Protiv Azera trebat će strpljenja. Toga je svjesna i Kovačeva uzdanica.

- Dok ne zabijemo, bit će teško, čim zabijemo, bit će nam lakše - ustvrdio je Modrić i osvrnuo se na odlazak Nikice Jelavića iz reprezentacije.

- Žao mi je što je došlo do toga, ali to je njegova odluka. Hvala mu za sve što napravio za reprezentaciju i želim mu sve najbolje u nastavku karijere - zaključio je.

>>'Žalim zbog odlaska Jelavića, ali on je sada prošlost i to nas neće poremetiti'

>>Reprezentacija odradila trening pred tisuću gledatelja u Osijeku

Komentara 5

Avatar white socks
white socks
08:13 13.10.2014.

Samo se možemo nadati da će Azeri biti dobro raspoloženi kao i Bugari, pa će sami sebi zabiti gol. Inače će biti isti slučaj kao i u Sofiji, utakmica se može igrati i dva dana naši ozbiljno neće ni pokušati zabiti. Ne daj Bože da uđe Kramarić, on može u potpunosti razbiti Kovačevu koncepciju pa pokušati dati gol. pa čak u tome i uspjeti. Stoka ga izbornik mora držati izvan igre! Da je sreće, neki tamo Azerbejđan (treća europska liga, zona daleki istok) nebi nas trebao zabrinjavati, a kamoli plašiti (Kovač zadrhti svaki put kad se strašni Azeri spomenu) igrao Luka ili ne.

MD
mdma
10:20 13.10.2014.

kome bi ti falio

VK
vječni krojf
16:25 13.10.2014.

Opet ga nesto boli.Svaki poziv u repku je sa bolovima,a u Realu nista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije