Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KAPETAN

Luka Modrić zabio glavom u remiju Reala i Elchea

Luka Modrić
EXPA/PIXSELL
30.12.2020.
u 23:28

Real je poveo u 20. minuti golom hrvatskog kapetana. Asensio je tukao s 25 metara i  uzdrmao gredu, a loptu je dočekao Modrić i glavom je proslijedio u mrežu.

Real Madrid je u dvoboju 16. kola Primere odigrao 1-1 kod Elchea, a vodeći gol za španjolskog prvaka zabio je Luka Modrić.

Modrić je u 20. minuti zabio gol glavom nakon što je Asensio pogodio gredu, a Luka između dva igrača Elchea stigao prvi na loptu i pogodio mrežu za svoj četvrti ovosezonski pogodak u Primeri. 

Novi prvoligaš Elche je izjednačio u 52. minuti golom Fidela iz penala kojeg je skrivio Carvajal, a Real je dokraja propustio veliki broj prilika za pobjedu.

Modrić je odigrao cijelu utakmicu

Real je ostao drugi s dva boda manje i dvije utakmice više od vodećeg Atletica, dok je Elche 15. s 16 bodova.   

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar manjejeviše
manjejeviše
08:21 31.12.2020.

Modrić ( 35 ) i Ramos ( 34 ) najbolji. Pred Realom je svijetla budućnost !

DU
Deleted user
08:05 31.12.2020.

Gledao sam malo tekmu, stvarno dobro igra Luka! Šteta da se Benzema smotao na onaj Modrićev ubačaj pred kraj utakmice, Luka je poslao idealnu loptu.

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
07:47 31.12.2020.

Bio je najviši u skoku dok su dvojica blejali. Dobra igra Modrića!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije