Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INO NOGOMET

Modrić odličnu igru okrunio asistencijom; Kelava izbacio Kovačića

Luka Modrić
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/5
09.01.2014.
u 23:19

Udinese je u osmini finala talijanskog Kupa s minimalnih 1:0 izbacio Inter. Za domaćine cijelu utakmicu je branio Kelava, dok je za goste do 81. minute igrao Kovačić.

Luka Modrić u pobjedi Reala protiv Osasune 2:0 u prvoj utakmici osmine finala Kupa Kralja odigrao je fantastičnih 90 minuta, a odličnu igru okrunio je asistencijom za prvi gol 'kraljeva'.

Real je poveo u 19. minuti, a nakon ubacivanja Modrića s lijeve strane loptu je glavom u mrežu pospremio Benzema.

Miran uzvrat Real je osigurao u 60. minuti kada je nakon asistencije Cristiana Ronalda zabio Jese.

Real je do kraja utakmice imao nekoliko velikih prilika i za treći gol, ali prije svih Cristiano Ronaldo nije imao svoj dan, pa se gosti u Pamplonu vraćaju samo s dva gola minusa.

Kup Kralja, osmina finala, prva utakmica:

Real Sociedad - Villarreal 0:0
Real Madrid - Osasuna 2:0
Vallecano - Levante 0:0

Kelava izbacio Kovačića

Udinese je u osmini finala talijanskog Kupa s minimalnih 1:0 izbacio Inter. Gol odluke zabio je Maicosuel u 32. minute. Gosti su do kraja utakmice pokušavali doći do izjednačenja, ali je Ivan Kelava, koji je za domaćine branio 90 minuta, mrežu sačuvao netaknutom.

Mlinar i Bubnjić bili su na klupi Udinesea. Kod gostiju je Mateo Kovačić igrao do 81. minute, kada ga je zamijenio Botta, a u 21. minuti je dobio žuti karton.

Udinese će u četvrtfinalu na pobjednika dvoboja Milana i Spezije.

Roma je pobijedila Sampdoriju 1:0 golom Torosidisa u 6. minuti te je tako izborila četvrtfinalni dvoboj protiv Juventusa. Tin Jedvaj cijelu utakmicu gledao je klupe za pričuve.

Talijanski kup, osmina finala:

Udinese - Inter 1:0
Roma - Sampdoria 1:0

Mandži poluvrijeme u pobjedi Bayerna

Nogometaši Bayerna u prijateljskoj utakmici pobijedili su Al-Merreikh sa 2:0 golovima Greena u 35. i Pizarra u 54. minuti.
Mario Mandžukić priliku je dobio u nastavku utakmice, od 46. minute, ali među strijelce se nije upisao.

>> Ibrin hat-trick u 32 minute; Cityjeva šestica, dva gola Džeke; Messi se vratio sa dva gola

Komentara 1

TO
tomicro
11:36 10.01.2014.

Luka samo da si nam takav u Brazilu !!! Bravo majstore!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije