Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HARRY REDKNAPP

'Modrić je jedina svjetska klasa Spursa'

Luka Modrić
Reuters
12.01.2010.
u 08:51

Menadžer Tottenhamovih nogometaša Harry Redknapp iskoristio je novu priliku da se pohvalno izrazi o veznjaku Spursa i hrvatske nogometne reprezentacije, Luki Modriću.

U razgovoru o odgođenoj utakmici 21. kola protiv Liverpoola Redknapp se naklonio snazi "redsa" ustvrdivši da za momčad u kojoj igraju Steven Gerrard i Fernando Torres mora biti mjesta u vrhu ljestvice.

Liverpool se trenutačno nalazi na sedmom mjestu Premiershipova poretka, iza Manchester Cityja, Spursa i Aston Ville, koji se također svojski trude ostvariti plasman među četiri najbolja na kraju sezone.

- U ovome se trenutku Liverpool čini najranjivijim u odnosu na četiri najjača kluba. Teško mi je zamisliti da Chelsea i Manchester United ne ostvare plasman u Ligu prvaka, a i Arsenal mi djeluje jako. Manchester City, pak, kao da može sve, zar ne? Ovisit će o trgovanju u prijelaznom roku, a sigurno je i da će jednoga dana osvojiti prvenstvo. Liverpoolu predstoji hvatanje konkurencije s, po mojem mišljenju, nevjerojatno dobrim Gerrardom i Torresom koji je jedan od najboljih svjetskih napadača. Taj dvojac bi vjerojatno bio izabran u najbolju svjetsku momčad u izboru svakoga.

- Nema mnogo klubova u kojima igraju dvije svjetske klase. Pazite, govorim o najboljim svjetskim nogometašima. Pogledate li Arsenal što možete reći o njihovim klasnim igračima, koliko ih je? Cesc Fabregas je taj, Robin van Persie možda, kad je zdrav - veli Redknapp i vraća se u svoje "dvorište", te zaključuje s novom laudom na račun hrvatskog reprezentativca:

- Mi svjetsku klasu imamo u Modriću, premda meni nije lako o tome govoriti budući da su to moji igrači. Imamo nekolicinu sjajnih.

Komentara 5

NI
nixonite
10:01 12.01.2010.

Jebeš klub koji Modrića nema

OB
-obrisani-
10:24 12.01.2010.

Luka Modrić je super igrač svijetske kvalitete. To je pokazao protiv Engleske i Ukrajine i ponovo če pokazivati na World cupu u Južnoj Africi.

Avatar Topgen
Topgen
10:34 12.01.2010.

Ti Janez zahebavas , aaa ? Pricekaj dok pocne SP pa kad budete primali 5-6 komada po tekmi , onda cemo se mi smijati a vi cete proklinjati dan kad ste izborili kvalifikacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije