Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPOVIJEST TRENERA
Povratak na članak

'Modrić je imao težak život. U ratu se skrivao po podrumima s majkom i nije znao hoće li preživjeti'

Tim povodom britanski The Athletic skupio je poruke trenera i nogometaša o 38-godišnjem kapetanu hrvatske reprezentacije, a najviše odzvanja ona Harrya Redknappa, bivšeg trenera iz Tottenhama.

Komentari 6

SP
Spezzi
09:32 02.11.2023.

Luka nije samo nogometaš, on je institucija jača od svih hrvatskim ministarstava i agencija zajedno od 91. nadalje. Promocija koju on radi za Hrvatsku se ne može izmjeriti novcem niti bilo čime. Takav karakter i rad se nisu vidjeli odavno. Veći je i od svih Rimac-a, Končara itd. I onda šok - zl.otv.ori mu sude u Hrvatskoj. Koliku mi petu kolonu vele.iz.dajnika imamo, to svijet još nije vidio. Samo je čudo da je Hrvatska još na nogama.

VL
LE
Levanto
09:12 02.11.2023.

Nemoj da ovo čuje ĐOKA. On je "dete" rata. Čak je pala i bomba na Beograd, a kod tebe Luka samo granate četiri godine.

VL
DU
Deleted user
11:02 02.11.2023.

A nitko da napomene najveću njegovu tragediju kada su mu srbi ubili djeda !

VL
PV
prcko.vita
09:55 02.11.2023.

Pa što si se skrivao Luka, neće tebi istočna braća ništa, oni su dobri miroljubivi, ljube Putina i klanjaju mu se. Oni samo hoće veliku Srbiju. Ima sad baš lijepih dokumentaraca o Vukovaru, možeš da vidiš kako su dobri. Pjevaju neke ekološke pjesme, traže da im se da salate.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.