Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Realov veznjak

Modrić i dalje gladan trofeja, a izjavom je razveselio navijače

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
15.12.2018.
u 09:55

Real Madrid će u subotu na svom stadionu Santiago Bernabeu odigrati prvenstvenu utakmicu protiv pretposljednjeg Rayo Vallecana, susjeda s jugoistoka grada, a onda će u nedjelju otputovati u Abu Dhabi

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić pokušat će idući tjedan obraniti naslov svjetskog klupskog prvaka s Real Madridom čime bi "završio godinu na najbolji mogući način".

- Uoči tog turnira se osjećam puno bolje nego što sam se osjećao na početku sezone. Teško sam ponovno pronalazio ritam nakon iscrpljujućeg Svjetskog prvenstva. Bio sam i fizički i psihički istrošen - rekao je 33-godišnji Modrić u razgovoru za internetsku stranicu Fife.

>> Pogledajte video o Luki Modriću: Zlatna lopta je kruna sjajne karijere

- No, u nekoliko posljednjih utakmica sam se fizički osjećao bolje - dodao je.

Europski prvak Real Madrid pokušat će u Ujedinjenim Arapskim Emiratima treći put zaredom, a četvrti put ukupno osvojiti Svjetsko klupsko prvenstvo i tako postati najuspješniji klub u tom natjecanju. Prošle godine je podigao pobjednički pehar, a Modrić je bio proglašen najboljim igračem turnira.

- Najvažnija je momčad. Najbitnije je da grupa u cjelini igra dobro, a ja ću nastojati pomoći na sve načine. Moj jedini cilj sada je osvajanje tog prvenstva. To nam je važno natjecanje, a vidjet ćemo što će se događati na individualnoj razini - rekao je vezni igrač.

>> Pogledajte galeriju što je navijačica učinila kako bi došla do zajedničke fotografije s Lukom Modrićem

Luka Modrić
1/16

Nakon što je ove sezone smijenjen trener Julen Lopetegui, njegov nasljednik Santiago Solari također nije uvjerljiv. U srijedu je doživio poraz 0-3 od moskovskog CSKA, premda je osigurao prolaz u osminu finala Lige prvaka, dok se u prvenstvu nalazi na četvrtom mjestu s pet bodova zaostatka za vodećom Barcelonom.

- Na terenu nastojimo biti što više jedan uz drugoga, biti što više ekipa. Mislim da smo u tome postali bolji pod Solarijem. Još uvijek postoje stvari u kojima se moramo popraviti, no u Abu Dhabi putujemo u prilično dobroj formi. Motivirani smo kada god se igra za trofej - rekao je Modrić.

Pred Modrićem je posljednje natjecanje u 2018. godini u kojoj je s Real Madridom treći put zaredom osvojio Ligu prvaka, a s Hrvatskom srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu, što ga je lansiralo na postolje za najboljeg nogometaša svijeta u ovoj godini.

- Moji cilj je osvajanje dodatnih trofeja: Lige prvaka, španjolskog prvenstva i kupa, kojeg nismo osvojili od 2014. godine. Htio bih ga opet osvojiti - istaknuo je Modrić.

Real Madrid će u subotu na svom stadionu Santiago Bernabeu odigrati prvenstvenu utakmicu protiv pretposljednjeg Rayo Vallecana, susjeda s jugoistoka grada, a onda će u nedjelju otputovati u Abu Dhabi.

Ondje će 19. prosinca igrati u polufinalu s pobjednikom utakmice Kashima Antlersa i Guadalajare. Japanska i meksička momčad odmjerit će snage u subotu. Finale klupskog SP-a bit će odigrano 22. prosinca.

>> Pogledajte kako su Realovi navijači ovacijama pozdravili Luku Modrića

- Pokušavam osvojiti svako natjecanje u kojem sudjelujem. Još uvijek sam gladan trofeja pa ću nastaviti naporno vježbati kako bih bio na razini potrebnoj da pomognem momčadi - istaknuo je Modrić.

- Ovo je bila čudesna godina. Nadam se da ćemo ju zaokružiti na najbolji mogući način, osvajanjem ovog trofeja - zaključio je najbolji nogometaš svijeta.

Ključne riječi

Komentara 3

PR
prajdali100
10:21 15.12.2018.

Luka legenda !

PR
prajdali100
10:21 15.12.2018.

Luka legenda !

DU
Deleted user
20:04 15.12.2018.

najveca pprevara u povijesti nogometa.veznjak koji nezna slobodni udarac izvesti,najbolji koji u karijeri nije odlucio ni jednu utakmicu,uhjeb koji je slavu stekao sakrivajuci se iza tudjih ledja,kako u realu,tako i reprezentaciji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije