Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAL SLAVIO U BARCELONI

Modrić asistirao za pobjedu Reala, Ronaldo se istaknuo promašajima

Luka Modrić
Foto: PA/Pixsell
12.01.2014.
u 20:49

Osim asistencijom Modrić se istaknuo s nekoliko odličnih prodora, kao i točnih lopti, ali i dobrih obrambenih intervencija. Isto tako, u 13. minuti je zbog oštrog starta požutio.

Real Madrid je na najbolji mogući način iskoristio remi u derbiju Atletica i Barcelone (0:0) i minimalnom pobjedom 1:0 u Kataloniji protiv Espanyola u 19. kolu Primere stigao na samo tri boda zaostatka za vodećim dvojcem.

Veliku ulogu u novoj pobjedi 'kraljeva' ponovno je imao hrvatski reprezentativac Luka Modrić koji je već drugu utakmicu zaredom bio asistent za gol. Ovog puta je Lukina lopta iz prekida s desne strane u 55. minuti pronašla glavu Pepea koji je prevario golmana Espanyola i donio tri boda Realu.

Osim asistencijom Modrić se istaknuo s nekoliko odličnih prodora, kao i točnih lopti, ali i dobrih obrambenih intervencija. Isto tako, u 13. minuti je zbog oštrog starta požutio.

Real je do kraja utakmice mogao i do uvjerljivije pobjede, ali se s nekoliko velikih promašaja istaknuo Cristiano Ronaldo pa je završilo samo 1:0.

Nakon polovice prvenstva Real je tako došao na samo tri boda zaostatka za Barcelonom i Atleticom.

Primera, 19. kolo:

Getafe - Vallecano 0:1
Betis - Osasuna 1:2
Espanyol - Real Madrid 0:1
Levante  - Malaga 1:0

Poredak: 1. Barcelona 50, 2. Atletico 50, 3. Real Madrid 47, 4. Athletic 36, 5. Real Sociedad 32 (-1), 6. Villarreal 31 (-1), 7. Sevilla 30

>> Veliki derbi Atletica i Barcelone završio bez pobjednika
>> Modrić odličnu igru okrunio asistencijom; Kelava izbacio Kovačića

Komentara 2

Avatar Topgen
Topgen
21:21 12.01.2014.

malo po malo , Luka postaje gazda Bijele Kuce

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
22:29 12.01.2014.

Luka danas ponajbolji u Realu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije