Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRUTALNI KOMENTARI

MMA zvijezda objavila fotografiju s Đokovićem i izazvala bijes navijača: 'On je neprijatelj muslimana'

Khabib Nurmagomedov Instagram
21.12.2023.
u 20:51

Njih dvojica trenutno se nalaze u Dubaiju, gdje se srpski tenisač priprema za novu sezonu u kojoj će pokušati ostvariti nove uspjehe.

Legendarni MMA borac Khabib Nurmagomedov na Instagramu je objavio fotografiju s najboljim tenisačem današnjice Novakom Đokovićem. Njih dvojica trenutno se nalaze u Dubaiju, gdje se srpski tenisač priprema za novu sezonu u kojoj će pokušati ostvariti nove uspjehe.

- GOAT -  kratko je Nurmagomedov opisao fotografiju s Đokovićem što je očito navuklo bijes određenog dijela navijača. 

VEZANI ČLANCI:

Ispod fotografije mnogi su komentirali da je 'Đoković neprijatelj muslimana' i da mu je 'bolje da se opet bori protiv Conora McGregora nego da se slika s Novakom', kao i da se 'fotografira s čovjekom koji podržava genocid nad Muslimani na Kosovu i da nije lijepo da se naziva muslimanom'.

Bilo je i komentara koji su iskazivali podršku prema legendarnom Khabibu. 'Srbi te vole Khabibe', 'Khabibe brate Srbine' neki su od komentara na njegovu fotografiju.

 

Komentara 20

Avatar Bill Carson
Bill Carson
22:32 21.12.2023.

Ispada da je Đole neprijatelj svih živih, a inače je sa svima dobar :-D

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
21:51 21.12.2023.

Najveći neprijatelj muslimana je zdrav razum

DU
Deleted user
04:30 22.12.2023.

Besmisleno. Kad su bile poplave, Đoković je cijelom svijetu uputio poziv za pomoć Bosni, Hrvatskoj i Srbiji. Safet Sušić mu se zahvaljivao u sarajevskom TV Dnevniku. U Visokom je svojom lovom izgradio cijeli teniski centar sa više terena sa tribinama, i poklonio im sve to. Nikad nije bio protiv muslimana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije