Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proslavljeni tenisač

Đoković posvetio posebnu objavu supruzi Jeleni: Bila je najbolja majka našoj djeci dok sam stvarao povijest

Novak i Jelena Đoković
Foto: ALEXANDER SCHEUBER/DPA/PIXSELL
1/18
14.12.2023.
u 18:30

Ovaj put je u podužoj objavi na Instagramu napisao kako je bila najbolja majka njihovoj djeci.

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković i njegova supruga Jelena zaljubljeni su kao i prvog dana, a ovaj tenisač nikad ne propusti priliku zahvaliti se svojoj supruzi na potpori. Ovaj put je u podužoj objavi na Instagramu napisao kako je bila najbolja majka njihovoj djeci. - Kakva je ovo nevjerojatna sezona bila. Vječno ću biti zahvalan mojoj supruzi što je bila najbolja majka djeci dok sam ja stvarao povijest sporta. Njezina potpora i ljubav koju sam osjećao od svoje obitelji učinila je ovu povijesnu sezonu mogućom - započeo je tenisač i nastavio:

- Toliko pamtljivih trenutaka od kojih smo se naježili. Put se nastavlja 2024. Radujem se onome što slijedi. 
Đoković je osvojio sedam turnira, a od toga tri Grand Slama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Podsjetimo, Jelena je tenisačeva ljubav još iz srednjoškolskih dana, a vjenčali su se 2014. godine na otoku Sveti Stefan u Crnoj Gori. Svjedoci njihovog prvog susreta jednom su prilikom izjavili da im se ljubav dogodila na prvi pogled, što je u mnogim intervjuima potvrdio i tenisač.

VEZANI ČLANCI:

- Jelena je za mene nešto posebno, ona je moja srodna duša. Na prvi pogled me osvojila osmijehom i iskrenošću. Hvala Bogu što smo se sreli prije nego što sam postigao velike uspjehe jer znam da je ona tu zbog mene, klinca kojeg je upoznala kad je imao samo 17 godina. Ona mi je najveća podrška, sposobna je, ambiciozna i jaka. Kod nje najviše volim iskrenost, to je ono što nas čini sretnim - ispričao je jednom prilikom. 

GALERIJA Novak Đoković na koncertu Stjepana Hausera popeo se na pozornicu i zasvirao saksofon

Novak i Jelena Đoković
1/17

Dodajmo i da obitelj Đoković u svom vlasništvu ima i raskošnu vilu na Kosmaju koja je njihova oaza mira. Srpski mediji prije nekoliko tjedna objavili su fotografije ovog zdanja te detalje. Srpski mediji objavili su da je Đoković svom prijatelju Jugoslavu Kariću platio cifru od oko tri milijuna eura, a prije toga u tom luksuznom zdanju živjela je Karićeva bivša supruga Elena Karaman. 

Nakon kupovine, uslijedili su radovi koji su trajali godinu dana kako bi se kuća napravila po Đokovićevim zamislima, a kada je sve bilo gotovo, zgrada je izgledala sjajno. Vila posjeduje i bazen koji je dodatno preuređen od kada je Nole kupio luksuznu kuću. Dom obitelji Đoković ima više od 400 četvornih metara i građena je od materijala u kojem prevladavaju kamen i drvo. 

VIDEO Ella Dvornik: 'Nisam završila srednju školu, stalno su me osuđivali zbog toga'

Komentara 4

JO
JovanC
20:06 14.12.2023.

Zasto bi to nas trebalo zanimati? Je li to hrvatski sportas?

HU
hunter91
06:06 15.12.2023.

Paa zašto je ondak nisi hranio kad je tako voliš!?

DU
Deleted user
22:08 14.12.2023.

nije bila najbolja bila je jedina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije