Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stručni stožer modrih

Mlinarić je pomoćnik Zajecu, a za Sammira kaže da je klasa

\'13.05.2010., Maksimirski stadion, Zagreb - Revijalna utakmica Dinamo 1982 protiv Dinamo 1990 povodom obiljezavanja 20 godina od utakmice Dinamo - Crvena Zvezda. Marko Mlinaric.  Photo: Zeljko Lukuni
Zeljko Lukunic/PIXSELL
26.05.2010.
u 16:55

Mlinka je kao i Zeko, legenda kluba, a Sammir bi, ističe, i na utakmicama morao pokazati što zna.

Dan nakon izbora za Dinamova trenera Velimir Zajec složio je stručni stožer. U njemu je legenda i bivši Zajecov pomoćnik Marko Mlinarić, potom Sreten Ćuk, Miljenko Rak i Ivan Štefanić, te Miralem Ibrahimović.

– U Dinamu sam zadnji put radio prije osam-devet godina na individualnoj pripremi igrača – kaže Mlinka.

– Sa Zekom je ugodno raditi, uostalom bio mi je kapetan dok smo igrali, veliki smo prijatelji i ne bi trebalo biti problema. Ali, ne treba puno pričati, nego raditi, prvo vratiti poljuljano samopouzdanje igračima.

Tko bi mogao biti vaš nasljednik?

– Ima dosta kvalitetnih igrača. Sammir ima ono nešto, ali na utakmicama mora pokazati i dokazati tu kvalitetu jer dosad to nije dovoljno dobro radio.

Komentara 1

FE
febo
13:07 27.05.2010.

Kak bu dinamo izgledal pod zekom... , to valjda niko nezna , jedno je sigurno , nebi smjeli disati na škrge čim je tu Miljac Rak... , on obično natjerava igrače \"ko vrag grešnu dušu\" , i ti obično pucajuu od snage , makar se za dinamovce nikad nezna !!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije