Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaterpolo

Mladostaši osigurali treće mjesto u Jadranskoj ligi

jug co - mladost (1)
Grgo Jelavić/Pixsell
14.03.2013.
u 08:54

U Utrini je Medveščak, nadahnut punim tribinama, pružio jak otpor vodećem Primorju izgubivši sa 9:18

Vaterpolisti Mladosti postigli su važnu pobjedu, presudnu za osvajanje trećeg mjesta u Jadranskoj ligi. Žapci su u derbiju 19. kola na gostovanju u Budvi slavili s 11:7 (5:2, 1:2, 1:3, 4:0). U zanimljivom dvoboju Zagrepčani su uglavnom bili u sigurnom vodstvu, no u u trećoj četvrtini Budvani su ipak došli do izjednačenja (7:7). U završnici je presudila širina žabaca. Dok je za Budvu čak pet pogodaka postigao Francuz Ugo Crousillat, Mladost je imala mnogo više raspoloženih igrača. Četiri pogotka za našu momčad postigao je Vukičević, K. Milaković i I. Živković po dva, Radu, Miloš i D. Živković po jedan.

U Utrini je Medveščak, nadahnut punim tribinama, pružio jak otpor vodećem Primorju izgubivši sa 9:18. Najviše pogodaka za medvjede postigao je Maras - četiri, koliko i dvojica najraspoloženijih primorjaša Muslim i Sukno.  

Ostali rezultati: POŠK - Jug 4:19, Triglav - Šibenik 11:9, Primorac - Jadran (S) 10:8, Mornar - Jadran (HN) 9:7.

Poredak: Primorje 54, Jug 54, Mladost 42, Budva 35, POŠK 29, Mornar 24, Primorac 24, Medveščak 22 ... 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije