Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'METRO, METRO!'

Mladić postao hit zbog najneobičnijeg posla na SP-u: Možete li vjerovati da ga za ovo plaćaju?

Metro
Printscreen
21.11.2022.
u 20:33

"Naoružan" navijačkim prstom i megafonom, može ga se čuti kako neprestano viče "metro, metro, metro" pokazujući gomili kamo da ide.

Jedan zaposlenik u organizaciji Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru postao je hit na društvenim mrežama zbog posla kojim se bavi.

Naime, simpatični mladić koji sjedi u stolcu poput spasioca, dobio je zadatak usmjeravati nogometne navijače do obližnje stanice metroa. 

@akther280 #dohaqatar #foryou #worldcupqatar2022 #metro ♬ original sound - -Akter-Sb-

"Naoružan" navijačkim prstom i megafonom, može ga se čuti kako neprestano viče "metro, metro, metro" pokazujući gomili kamo da ide.

- Možete snimati selfije, videa sa mnom, nije nikakav problem. Sve je besplatno, ništa ne naplaćujem. To je moj posao, a volim svoj posao - poručio je "metro guy" koji je zbog popularnosti otvorio profil na Tik-Toku. 

>> VIDEO: 'Hrvatska bi mogla doživjeti svjetsku pjusku ako ne napravi rezultat u Kataru'

Ključne riječi

Komentara 1

BE
Berri
22:37 21.11.2022.

U Kataru ga plaćaju, a kod nas bi volontirao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije