Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajna generacija

Vratili se mladi 'zlatni' košarkaši. Rađa: Isplakao sam se kao rijetko kada

Mladi košarkaši
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/11
19.08.2018.
u 12:03

- Niste samo pokazali da ste zlatni na terenu, već ste zlatni u ponašanju, a to može biti ponos vašim roditeljima i svima nama. Odmorite se i nemojte nikako školu zaboraviti - rekao je Stojko Vranković.

Hrvatska košarkaška reprezentacija osvojila je zlatnu medalju na Europskom prvenstvu u Novom Sadu. Naši mladići sinoć su u dramatičnom finalu nadjačali Španjolsku sa 71:70, a danas im je u Zagrebu priređen doček.

- Niste samo pokazali da ste zlatni na terenu, već ste zlatni u ponašanju, a to može biti ponos vašim roditeljima i svima nama. Odmorite se i nemojte nikako školu zaboraviti - rekao je predsjednik HKS-a, Stojko Vranković.

Mladićima je čestitao i Dino Rađa, predsjednik Stručnog savjeta.

- Po tko zna koji put čestitka svima koji su sudjelovali u ovome. Prvo što bih htio istaknuti, znači, roditelji, možete biti ponosni na njih, zbog načina ponašanja, ova ekipa je projekt saveza, mi smo bili svjesni da moramo krenuti prema mlađima i da od početka moramo unijeti u njima ljubav prema reprezentaciji da ne bi bilo kasnije otkaza. Pokazali su strahovita muda i to mi je isto jedan trenutak koji ne možeš naučiti, s tim se rađaš, u tri navrata su pokazali muda, pokazali su nesebičnost, igrali su kao ekipa, zato su i uspjeli, vidjelo se na njima da su prijatelji i da ginu jedan za drugoga. Nitko nije od njih htio postati zvijezda, već je svatko dočekao svojih pet minuta i to je se isplatilo - rekao je  Rađa i dodao:

- Dolazimo do ključnog problema, neka ne misle da su oni postali igrači, svi se trebaju pogledati u ogledalo i vidjeti što kod koga fali, to je jedini ispravan put da svatko od njih napravi karijere. Trebaju se pogledati u ogledalo i vidjeti što tko želi i vidjeti je li će ići na kavu ili na trening. Pustite trenerima da ih vode, roditelji, ne slušajte menadžere. Igrači rade za menadžere, a trebalo bi biti obrnuto. Ja sam se ovih dana isplakao kao rijetko kada, priuštili ste mi jedno veliko zadovoljstvo i hvala vam na tome - zaključio je Rađa.

>> A kako je bilo na dočeku i što su rekli zlatni košarkaši, pogledajte u videu

Mladi košarkaši
1/8
Ključne riječi

Komentara 44

Avatar Mi sami
Mi sami
12:13 19.08.2018.

Mi Hrvati!

PR
protin
13:32 19.08.2018.

Svaka cast decki🇭🇷

AP
ante_pustinjak
12:43 19.08.2018.

rađa se isplakao na grudima nele karajlića! neopisivo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije