Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAO 19 GODINA

Mladi ragbijaš preminuo od posljedica ozljede na utakmici

Ragbi
Foto: PA/Pixsell
11.09.2020.
u 13:44

"Obitelj Dark ima mnogo prijatelja u našem klubu i gradu, a mi danas stojimo uz njih i plačemo zbog ovog neshvatljivog gubitka", kazao je direktor kluba Danny Buderus.

Mladi australski ragbijaš Joel Dark (19) preminuo je u bolnici pet dana nakon što je u seniorskom debiju za Central Newcastle teško ozlijedio glavu, prenose australski mediji.

Dark je u svom prvom nastupu za "Butcher Boyse" u dvoboju protiv Western Suburbsa zadobio težak udarac u glavu. Hitno je prevezen u bolnicu gdje je odmah operiran.

Nažalost, pet dana nakon nesreće čelnici NSW Ragbi lige (NSWRL) potvrdili su da je Dark umro od ozljeda.

"Obitelj Dark ima mnogo prijatelja u našem klubu i gradu, a mi danas stojimo uz njih i plačemo zbog ovog neshvatljivog gubitka", kazao je direktor kluba Danny Buderus.

Na društvenim mrežama odmah je pokrenuta akcija kojom je prikupljeno više od 100.000 američkih dolara za pomoć njegovoj obitelji.

Sve seniorske utakmice u Newcastleu su odgođene i neće se igrati ovoga vikenda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije