Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEKIVAO DA ĆE IGRATI

Zlatko Dalić kritizirao Brunu Petkovića: Pa ne možeš takav doći u reprezentaciju

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/5
11.09.2020.
u 09:03

– Nije na nivou koji bih ja očekivao od njega. Kad dođeš u reprezentaciju, moraš biti maksimalno spreman i motiviran, pogotovo jer je njemu krenulo prvenstvo. Ne možeš doći u reprezentaciju s 20 posto kapaciteta i očekivati da ćeš igrati.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić u razgovoru za RTL osvrnuo se na minuli reprezentativni ciklus i poraze hrvatske reprezentacije od Portugala i Francuske. 

– Vjerojatno sam pogriješio u pripremi utakmice, pogotovo za Portugal. Pali smo nakon 10 minuta bez trčanja i bez agresije – rekao je Dalić i dodao:

– Što bi sad trebalo biti? Da nakon svjetskog srebra i kvalifikacija za Europsko prvenstvo ja potonem? Na nema šanse. Možda netko to jedva čeka, ali to je njegovo pravo i mene to ne zanima. Ja znam svoj put i svoju ideju i od toga neću odustati. Sam ću napustiti reprezentaciju kad vidim da više ne mogu raditi taj posao.

Bruno Petković protiv Portugala zabio je gol, a zatim protiv Francuske nije ulazio u igru.

– To je bila moja odluka. Bruno Petković je ušao u Portugalu i dao je gol, ali nije spreman. Nije na nivou koji bih ja očekivao od njega. Kad dođeš u reprezentaciju, moraš biti maksimalno spreman i motiviran, pogotovo jer je njemu krenulo prvenstvo. Ne možeš doći u reprezentaciju s 20 posto kapaciteta i očekivati da ćeš igrati.

Ključne riječi

Komentara 32

PA
Paket
09:31 11.09.2020.

Petković je i takav izmislio nogomet za ostale naše napadače. u Portugalu je u jednoj minuti napravio više nego neki u cijeloj utakmici

DU
Deleted user
10:09 11.09.2020.

Rebić,Vlašić,Pašalić igraju,puni snage a učinak= Brune Petkovića.E Daliću ne možeš sakriti svoj navijački mentalitet.

KA
kanđija
11:34 11.09.2020.

Bitno da je Pašalić i Kovačić bili 100 % spremni a Kramarić čak 120%

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije