Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Toronto

Mladi Grk izbacio Đokovića, Mektić i Pavić u četvrtfinalu parova

Stefanos Tsitsipas Novak Đoković
Foto: Press Association/Pixsell
1/4
09.08.2018.
u 22:54

Mektić i Peya su u susretu 2. kola sa 6-4, 6-4 svladali Britanca Jamiea Murraya i Brazilca Brunu Soaresa, dok su Pavić i Marach do četvrtfinala stigli bez borbe.

Mladi grčki tenisač, 19-godišnji Stefanos Tsitsipas u 3. je kolu ATP turnira iz serije "masters 1000" u Torontu iznenadio četverostrukog pobjednika Canadian Opena Srbina Novaka Đokovića sa 6-3, 6-7 (5), 6-3.  

Tsitsipas će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz dvoboja Nijemca Alexandera Zvereva i Rusa Danila Medvedeva.

Hrvatski tenisači Mate Pavić i Nikola Mektić nastupit će sa svojim austrijskim partnerima Oliverom Marachom odnosno Alexanderom Peyom u četvrtfinalu parova na ATP turniru iz serije "masters 1000" u Torontu.

Stefanos Tsitsipas Novak Đoković
1/14

Mektić i Peya su u susretu 2. kola sa 6-4, 6-4 svladali Britanca Jamiea Murraya i Brazilca Brunu Soaresa, dok su Pavić i Marach do četvrtfinala stigli bez borbe jer su im Bugarin Grigor Dimitrov i Belgijanac David Goffin predali susret bez borbe. Zanimljivo, Marach i Pavić, koji su postavljeni za prve nositelje u Torontu, do četvrtfinala su stigli bez da su izašli na teren jer su u 1. kolu bili slobodni.

REZULTATI 3. KOLA:
Grigor Dimitrov (Bug/5) - Frances Tiafoe (SAD) 7-6 (1), 3-6, 7-6 (4)
Kevin Anderson (JAR/4) - Ilja Ivaška (Bje) 7-5, 6-3
Stefanos Tsitsipas (Grč) - Novak Đoković (Srb/9) 6-3, 6-7 (5), 6-3

Komentara 5

PE
peugeot
14:47 10.08.2018.

@Djovak Nokovic : Po svemu sudeci, jado Djovace, vas gazda Novak Djokovic ce vam dati nogu tako da vise necete moci na odredjeno vrijeme cuvati i nadzirati njegovu jahtu koja je na vezu u marini u Monacu. Vrlo glupo s vase strane jer nigdje za taj mali i nikakav poslic necete moci zaradjivati 2500 eura neto mjesecno i jos plus hraniti se i spavati mukte u sobicku za poslugu u Djokovicevoj vili u Monacu! Nigdje Djovak, nigdje! A da ste nekim slucajem bili iole pametniji mogao vam je vas boss Djokovic velikodusno dati radni ugovor na neodredjeno vrijeme!! Eh, sto ti je glup covjek...

PE
peugeot
09:51 10.08.2018.

Najzad da i Grcka ima svog Djokovica! Ovaj "mali" (19) ce jako daleko dogurati! Volio bih da vidim finale mladih lavova Tzitzipas-Zverev. Djokovic je, izgleda, nakon osvajanja Wimbledona i njegovog povratka u teniski vrh vise slavio nego sto je trenirao. Bravo, Tzitzipas!

DH
dalibor.hren
08:46 10.08.2018.

Konačno malo o Jokoviću!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije