Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real traži trenera

Mladi genijalni stručnjak odbio ponudu kraljevskog kluba

Julian Nagelsmann
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
04.06.2018.
u 10:47

Real je kontaktirao 31-godišnjeg Nijemca Juliana Nagelsmanna, koji dvije sezone sjajno vodi u Hoffenheim

Real traži šefa stručnog stožera. Nakon što je Zinedine Zidane otišao iz kraljevskog kluba predsjednik Florentino Perez krenuo je u potragu za novim trenerom.

Menadžer Tottenhama Mauricio Pochettino bio je velika Perezova želja, ali je Argentinac odbio ponudu. Od kandidata se još spominju Liverpoolov trener Jürgen Klopp i Arsene Wenger, bivši menadžer Arsenala.

Julian Nagelsmann
1/28

U međuvremenu je Real kontaktirao 31-godišnjeg Nijemca Juliana Nagelsmanna, koji dvije sezone sjajno vodi u Hoffenheim. Mnogi stručnjaci tvrde kako mladi Julian ima genijalne ideje te da je pred njim sjajna trenerska karijera.

Hoffenheim je sezonu u njemačkoj ligi završio na trećem mjestu, a lani je u kvalifikacijama za Ligu prvaka ispao od Liverpoola.

Kraljevski klub poslao je ponudu Julianu Nagelsmannu, a koju je Nijemac odbio, piše njemački Bild. Mladi trener već se ranije dogovorio s Hoffenheimom da će sljedeće voditi momčad u Ligi prvaka.

Nagelsmannu nije prvi put da je odbio neki veliki klub. Prije tri godine tražio ga je Bayern koji je u njemu prepoznao veliki trenerski potencijal. Bavarski bundesligaš ponudio je Julianu mjesto trenera druge momčadi, ali on ih odbio.

Sada je odio i Real te pokazao koliko mu je važniji posao koji je počeo u Hoffenheimu od onog što mu nudi blještavilo najtrofejnijeg kluba na svijetu. Ali tko zna, možda sljedećih dana promjeni svoje razmišljanje.

Mladi njemački stručnjak prekinuo je igračku karijeru s 22 godine zbog teške ozljede koljena. Julian Nagelsmann ugovor s Hoffenheimom ima do 2022., a iz kluba može otići već 2020. godine.

Julian Nagelsmann
1/22

Komentara 2

BU
Bubalamala
13:07 04.06.2018.

Piše Bild Zeitung i to ogromnim slovima na prvoj stranici a na drugoj stranici sitnim slovima sve pobija !

DH
dalibor.hren
13:21 04.06.2018.

Hudika, pročitaj podnaslov!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije