Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi putem modrića

Mlada zvijezda Dinama: Imam kvalitetu za reprezentaciju, a vidim se u Real Madridu!

Amer Gojak
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
05.03.2017.
u 15:44

- Petev' Odličan trenera, za mene stvarno izvrstan. Od njega sam najviše naučio. Svaki dan razgovaramo. Daje mi savjete, hrabri, bodri.

Amer Gojak (20), Dinamova mlada nada, ove sezone doživljava afirmaciju u seniorskoj momčadi. Zasad je skupio 23 nastupa, a igrao je i jučer protiv Intera u pobjedi 2:0. Mladi nogometaš uvjeren je da će Dinamo stići šest bodova zaostatka za Rijekom i biti prvak države.

- Sigurno! Rijeka nam bježi šest bodova, a igramo još dvije utakmice s njima. To je tih šest bodova, rekao je Gojak u razgovoru za Sportsport.ba pa nahvalio trenera Ivajla Peteva.

- Odličan trenera, za mene stvarno izvrstan. Od njega sam najviše naučio. Svaki dan razgovaramo. Daje mi savjete, hrabri, bodri... Vjeruje u mene, a ja mu želim to vratiti dobrim igrama.

Gojak smatra da ima kvalitetu za reprezentaciju BiH, a otkrio je i planove za budućnost.

- Izborniku poručujem: "stavite me u momčad s Pjanićem i Džekom, pa ćete vidjeti što mogu". Planovi? Španjolska ili Njemačka, od klubova Real Madrid i Borussia Dortmund. To je moj cilj, smatram da nakon dvije, tri godine hrvatske lige, mogu u one najjače. Uostalom, želim krenuti putem Modrića, Kovačića, Pjace...

>>Trener Intera poludio na Dinamo: Ovo je masakr, gore nego u Vinkovcima. Rijeka će vas pomesti!

Komentara 5

SE
senior
18:12 05.03.2017.

Petrov je dr nauka za neke trenere strance. Jedan je danas popuši tekmu u Osijeku. Mali Amer Gojak je već sada dobar zahvalan igračina. Za 2 do3 godine vrijediti će 25 do 30 milja eura pa kom pravo kom krivo.

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
16:24 05.03.2017.

2. slika je najbolja s tatekom imam i ja jednu

TP
tugomir.pokas
12:26 06.03.2017.

Člana pun nebuloza i plaćene raklame-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije