Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTITAMO!

Mlada bodibilderica Mia u teretanu je prvi put ušla u veljači, a sad već ide na SP!

Pleternica: Prijem za bodibildericu Miju Mikliš, doprvakinju Hrvatske u kategoriji wellness junior
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/4
12.10.2020.
u 21:03

Na izboru za miss Požeško-slavonske županije nisam postigla nekakav uspjeh, ali nema veze. Ionako se nisam pronašla u tome. U veljači ove godine prvi sam put otišla s mamom u teretanu, trener je prepoznao moj potencijal i tako je krenulo – priča Mia

Ime Mije Mikliš u javnosti se prvi put pojavilo prije dvije godine, kada se okušala na izboru za miss, a onda je otkrila kako je fitness za nju "ono pravo". Nakon samo nekoliko mjeseci treninga, mlada bodibilderica iz Požeške Koprivnice kod Pleternice osvojila je prvu medalju (srebrnu) i sada se već sprema za Svjetsko prvenstvo na koje putuje sljedeći tjedan.

- Na izboru za miss Požeško-slavonske županije nisam postigla nekakav uspjeh, ali nema veze. Ionako se nisam pronašla u tome. U veljači ove godine prvi sam put otišla s mamom u teretanu, trener je prepoznao moj potencijal i tako je krenulo – priča Mia.
Osim Mije, plasman na najveću svjetsku smotru fitnessa i bodybuildinga osiguralo je još troje predstavnika požeškog Fitness kluba Play. Prvobitni plan organizatora bio je da se i seinorsko i juniorsko prvenstvo održi u Španjolskoj, ali zbog situacije s koronavirusom došlo je do promjene. Dvoje natjecatelja ići će u Španjolsku, a Mia i još jedan junior u Rumunjsku.

POGLEDAJTE GALERIJU:

Pleternica: Prijem za bodibildericu Miju Mikliš, doprvakinju Hrvatske u kategoriji wellness junior
1/4

- Nadam se da ću na Svjetskom prvenstvu ostvariti dobre rezultate. Konkurencija mi nije poznata, ali znam da sam jedina djevojka koja će predstavljati Hrvatsku. Ponosna sam, a nadam se da su i moji sugrađani ponosni što jedna obična djevojka ima takvu priliku – ističe 20-godišnja doprvakinja Hrvatske.

U Rumunjsku neće putovati avionom nego kombijem, no troškovi su na kraju ispali i veći nego što su planirali. Srećom, u cijelu se priču uključio i Grad Pleternica. Gradonačelnica Antonija Jozić organizirala prijam na kojem je Miji uz čestitke na svemu što je ostvarila dodijelila i financijsku potporu od 5000 kuna za odlazak na Svjetsko prvenstvo.
Nakon duge i stroge dijete, gdje pazi na svaki gram, Mia je najavila kako će se po povratku s natjecanja počastiti s kriškom-dvije maslaca od kikirikija, kojeg se jako poželjela.
 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
07:21 13.10.2020.

nisam ni mislio da ce se natjecati u inteligenciji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije