Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REGGIE MILLER:

Mislio sam da je Dražen najbolji kojeg sam vidio, ali više nisam siguran

Steph Curry
Foto: Reuters/PIXSELL
28.11.2014.
u 07:30

Stephen Curry sve je bolji, predvodi ligu u zabijenim tricama, ali i preciznosti s linije za tri poena.

Ovih dana društvenim mrežama kola fotografija Dražena Petrovića s natjecanja u šutiranju trica na All-Star Weekendu u Orlandu 1992. godine. U pozadini se na fotografiji vidi genijalni razigravač John Stockton, ali i jedan četverogodišnji dječačić koji sjedi u krilu svog oca.

Tata je Dell Curry, tada također sjajan šuter, a maleni je Stephen Curry, danas najbolji šuter NBA lige, igrač Golden State Warriorsa.

– Sve do sada bio sam uvjeren da je Dražen Petrović najveći šuter kojeg sam dosad vidio u NBA ligi, no gledajući Curryja, taj sam stav počeo preispitivati – napisao je na svom Twitteru Reggie Miller, i sâm veliki šuter.

>> Stephen Curry: Bolji sam napadač od LeBrona Jamesa

Komentara 10

FN
fc-nuernberg
08:50 28.11.2014.

Nedirajte Dražena! On je, i ostaje, jedan, jedini. Takav se više ne rađa!

LU
lukateli1
09:59 28.11.2014.

Drazen je najbolji bijeli igrac ikad! Tu dileme nema! Ali, previse je dobrih crnaca u povijesti, tako da ni sam Drazen the dragon ne bi imao nista protiv toga da ima neko i bolji! Meni osobno je najtezi dan u zivotu bio kad sam na TVu cuo vijest o njegovoj pogibiji! To nikad nisam prebolio!

MA
madmax17
10:40 28.11.2014.

Curry je sjajan, fenomenalan šuter. Nije još najbolji ali biće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije