Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osumnjičen za doping
Povratak na članak

Cro Cop priznaje: Uzimao sam zabranjeni hormon rasta da bih se brže oporavio

'Suspenzija nema nikakvog smisla jer sam se umirovio.'

Komentari 50

VO
VodokotlicDonJuan
11:45 12.11.2015.

Mirko, trebao si biti pošten do kraja. Znao si da je hormon rasta zabranjen, prema tome nisi ga smio uzeti. Sada ce ova situacija baciti sjenu na tvoju čitavu karijeru. Šteta

VL
Avatar Mona-Mo
Mona-Mo
12:02 12.11.2015.

Kralj bio, kralj ostao! Sretno u mirovini, zaslužena je! Na sitne duše ne treba se osvrtati.

VL
DU
Deleted user
11:29 12.11.2015.

Mirko, suti jer sto vise priocas to je gore po tebe...tvoj vjerni obozavatelj!

VL
NO
Nolte
11:39 12.11.2015.

Zanimljivo je s kojom se lakocom rulja nabacuje pljuvackom na tolike godine necijeg rada i odricanja. Fala Bogu da je Mirko normalan lik pa ga necete uvuci u svoje blato. On jako dobro zna sto iza njega stoji. A isto tako pljuvaci i prozivaci znaju sto stoji ili bolje receno poznaju prazninu koja cuci iza njih. I u koju bi najradje uvukli covjeka da bi se mogli osjecati nadmocno. Kako pateticno. Mirko ... samo opusteno, a vidim da i jesi :)

VL
PO
PowerPoint
12:27 12.11.2015.

E moj Mirko, ova ti je izlika užasno tanka, da ne kažem ružnu riječ! S razlogom je hormon rasta zabranjen u najširem smislu, inače bi pisalo u pravilima "hormon rasta zabranjena je supstanca za sportaša, ali dozvoljena je konzumacija za rekuperaciju od ozljeda"....međutim, to ne piše jer ti i u toj situaciji daje određenu prednost nad protivnikom. Vrlo naivan si ispao zbog ovakvog razmišljanja, a trebao si jednostavno zatražiti od dopinških vlasti dozvolu da to konzumiraš kako bi se oporavio od ozljede. Pljunuo si na veliku karijeru, a sada će ostati i pitanje koliko si to puta u dugoj karijeri konzumirao jer si mnogo puta bio ozlijeđen, a imao si sreće što te nisu ranije ulovili. Jako veliko razočarenje.

VL
MO
mozdaznam
11:33 12.11.2015.

uvijek sam vodio raspravu s ocem oko dopinga iliti steroida. i mišljenja sam da svi uzimaju. ali ako cca. 10 boraca uzima zabranjene supstance a jedan od njih mlati ovih devet onda o čem mi Pričamo ?

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
12:58 12.11.2015.

Ništa čudno i strašno jer ipak je Mirko pravi hrvat koji želi pobjediti i pare uzeti a način, sistem i djelo su kod nas balkanaca manje važni a morala uz thompsonovu muziku iako nemremo imati.

VL
KT
KTM
12:19 12.11.2015.

Hormon" Hrvatska raste".Sramota za idola.

VL
MA
majeltomoguce
13:24 12.11.2015.

Oprosti Mirko ali ti si bud***! U svo uvažavanje i to što sam zbog tebe počeo pratiti ovaj sport, pa čak i lijepo zarađivati od njega ti u 41. godini namjerno uzimaš zabranjena sredstva i prljaš sve što si postigao u karijeri - to može samo bu****. Ako ne možeš onda prestaješ, a ne uzimaš ono što je službeno doping.

VL
Avatar bushvzdhr
bushvzdhr
12:29 12.11.2015.

SDP-ov saborski zastupnik, SDP-ovo poštenje ( sve temelje na laži i muljaži ). Bljak !

VL
DU
Deleted user
14:58 12.11.2015.

A mogao je casno otici... pasti u fizickoj snazi je prirodno kako godine prolaze... pasti karakterno je ljudska slabost

VL
Avatar KiM
KiM
14:48 12.11.2015.

Prevarant...

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:16 12.11.2015.

ajmo sad malo plakati nad nepravdom koju je taj mrski i zajedljiv svijet učinio mirku! ili ćemo trijezne glave slegnuti ramenima, i reći, eto, pao je još jedan dopingirani sportaš! jer se to u stvari i dogodilo. ne treba nikomeome sad tu patetika, izgovaranje. a njegovi izgovori su za knjigu. kao i izgovori drugih sportaša. pa sam sebe dodatno optužuje! veli on, znao je da je hormon rasta zabranjen, i uzeo ga je. on čak ne plete mrežu kao perkovićka, koju su isto tako uhvatili u dopingu, da nije znala da lijekovi sadrže tu zabranjenu supstancu. ali mirko je mirko, mali pas, mali mozak. on je uzimao nedozvoljena sredstva. a baš lijepo koincidira trenutak umirovljenja i trenutak objavljivanja vijesti o još jednom dopingu. ajd mirko, budi faca, pa reci da si u japanu za svaku borbu uzimao nešto. mislim, u japanu svi uzimaju nešto. nolte, nitko se ne nabacuje pljuvačkom na godine rada i odricanja (kojeg odricanja, molim?). ali je bezveze ovakvu karijeru završiti dopingom. budite bez brige, o mirku se nakon ovoga bude pričalo malo drugačije. to on ne može zaustaviti više. vidite da se protiv dopinga krenulo džonom na sve. ruse kresnuli, putin najavio tešku istragu, da se sačuva ruski nacionalni interes i ponos, sport. neće se na tome stati. ili netko misli da su amerikanci tolke rekorde obarali prirodnom obdarenošću? pa onda bi afrički crnci tek pobjeđivali, u svemu, u svakoj disciplini. kolko je usa sportaša preminulo zbog zatajenja srca? malo previše. kolko nogometaša u europu zadnjih godina stradava, doslovno se skljokaju na terenu. armstrong. jeste čuli njegove priče? nema biciklista bez dopinga. mirko, nemoj se više nigdje oglasiti. samo se još više zakopavaš. uživaj u penziji, mirovini, što već. i budi sretan da ti sponzori ne traže natrag pare. možda hoće. ovisi o japancima, kolko te vole.

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
14:26 12.11.2015.

Suspenzija nema nikakvog smisla jer se več umirovi, uzeo novce i snašel se na pravi hrvatski način kao svoj u svom dopingu.

VL
SH
shannoncrobriggs
11:41 12.11.2015.

Hrvatska raste:)

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
11:46 12.11.2015.

daj ljudi sta pricate gluposti.pricamo o covjeku kojo je cijeli zivot posvetio sportu.greska mu je samo sto se nije na vrijeme povuko jer njegovo tjelo nije kao u onog od 23godine.

VL
OX
oxymoron
12:03 12.11.2015.

Predlazem Mirka za ministra u Milanovicevoj i Prgometovoj vladi. Izuzetno strucan i moralan kadar, kao i oni.

VL
JU
jučer
12:35 12.11.2015.

Napokon da u ovoj državi netko kaže jesam kriv sam

VL
DU
Deleted user
13:03 12.11.2015.

Teško i žalosno posipanje pepelom. Prvo si trebao lijepo riječi da si se lijepo borio i da si nakon xx godina u obaviješten od federacije da je pokrenuta istraga. Onda ti lijepo daš ovo svoje objašnjenje, rana, rame, bolovi itd. Oni te kazne a ti lijepo odeš nakon toga u mirovinu. Ovak si zeznuo.

VL
Avatar nijeminišta
nijeminišta
11:47 12.11.2015.

zanimljivo da baš svatko sa pozitivnom testom ima neko svoje "objašnjenje"... tužno i jadno...

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.