Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPALILO JE

Otkrivena Mirkova taktika za razbijanje: Deri, deri, deri! Bam, bam, bam!

Drviš Cro Cop
Foto: Facebook
31.12.2017.
u 16:14

Bivši boksač i Mirkov trening partner Stipe Drviš na Facebooku je objavio video u kojem Cro Copa savjetuje kako svladati Japanca.

Mirko Filipović za samo 60 sekundi riješio je posao protiv japanskog borca Tsuyoshija Kosakua u Saitama Areni.

Hrvatski borac žestoko je krenuo i nakon samo nekoliko sekundi srušio protivnika na tlo. Uslijedili su žestoki udarci u glavu pa je sudac morao prekinuti meč.

Mirku je tako očito upalila taktika koju je uoči meča razradio sa Stipom Drvišem. Bivši boksač i Mirkov trening partner na Facebooku je objavio video u kojem ga savjetuje kako svladati Japanca.

- Prva bomba, ovo što je podcrtano crvenim to je za ozbiljno. Prva bomba - deri, deri, deri. Ovaj drugi 'deri' ne treba biti jaki. Onda uđeš - bam, bam, bam. I onda izađeš i gotovo - rekao je mu je Stipe Drviš.

- Razumijem - odgovorio je Mirko.

I upalilo je.

Komentara 13

DU
Deleted user
17:14 31.12.2017.

Stipe Drviš je bio najdosadniji boksac ikada...ruke ko trakavica i samo direkt , direkt...zzzzz....udarac slab, u klinču panika....sve u svemu dosadno

DU
Deleted user
16:48 31.12.2017.

Eh da je protivnik bio po mjeri nebi bilo mjesta za ovakva glupiranja.

DU
Deleted user
16:44 31.12.2017.

Bavo!!!! Dobra taktika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije