Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUNO LOŠIH TRENUTAKA
Povratak na članak

Mirko Alilović otvorio dušu: U reprezentaciji sam psihički bio jako loše, napali su mi imovinu

- Puno loših trenutaka zadnjih godina u reprezentaciji, bio sam psihički jako loše,

Komentari 5

TO
Tomi
21:45 13.01.2021.

Legenda

VL
RO
roland
22:31 13.01.2021.

Alilović je bio super, ali za dobiti Francuze ili Dance treba super raspoložen vratar.

VL
RO
roland
22:29 13.01.2021.

Ima tih slučajeva, da izvrsni klupski igrači nisu na toj razini u reprezentaciji. Recimo, Mateo Kovačić, pa i Kramarić, su puno bolji u klubu nego u reprezentaciji. A sjećam se Aljoše Asanovića, u klubu tako-tako, a u reprezentaciji, na SPP u Francuskoj odličan!

VL
SS
sokac sa drave
11:13 14.01.2021.

Branio je dobro ili cak vrlodobro i tako sve do cetvrtfinala i polufinala gdje je obicno imao samo tri obrane u cjeloj utakmici.Nasi igraci nisu mogli toliko zabiti koliko je on mogao primiti.Nemozes dobiti francusku gdje Omajer ima od petnaest do osamnaset obrana a nas Mirko samo tri.Trebao je otici prije jer bi osvojili jos koju medalju ovako je kriv za dosta neosvojenih medalja.

VL
Avatar rubinet
rubinet
23:07 13.01.2021.

Dotičnik nije bio loš ,pače bje vrlo dobar, ali ipak ne i vrhunski vratar koji čini prevagu do zlata. Isto vrijedi i za ostale vratare. Nakon Matoševića i Loserta opala je kakvoća .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.