Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLAČIONICA
Povratak na članak

Samardžić: Suđenje? Dinamu puno pomažu neki vanjski faktori

Dinamovci smatraju da su zasluženo prošli u finale, Riječani prozivali suca

Komentari 33

HO
Hotspot
08:53 23.04.2015.

ajde riječani ne lažite! zaleđe je bilo bar pola metra, prema tome niste niti malo oštećeni! mogli ste biti bar toliko sportaši pa čestitati boljem protivniku kao kad je dinamo čestitao vama prošle godine bez da se vadio na suce!

VL
D2
Dubravko_23
08:29 23.04.2015.

Prva rečenica sve govori, klub koji napada rezultat ,mora barem zapucati na gol u utakmici.

VL
MA
manjabegic
08:42 23.04.2015.

kako ga sramota nije ovo izjavit. sudac nije imao niti malo utjecaja na rezultat! bbb su sramota, ovo se dogadja kad klub nema navijace i nitko ne stiti klub... pa svak moze brbljat sta ga volja!

VL
ED
europski dinamo
08:49 23.04.2015.

Sudac bi bio dobar samo da je priznao neregularan gol Rijeci kao sto su zabili za 2:2 u prvenstvu. Ne zaboravimo i oprosten cisti crveni u prvoj utakmici nakon brutalnog faula nad Ademijem u 25.min. Ako je netko ostecen u zadnje 3 medusobne utakmice onda je to Dinamo.

VL
BU
budagigo
08:56 23.04.2015.

Znači sudac vam je kriv što niste pošteno opalili na dinamov gol? A niste jer ste loši i nekvalitetni toliko da dinamu koji je igrao loše niste uspjeli parirati na domačem terenu.nego jeli sudac kriv i za to što več u zagrebu niste popili barem 5 komada sudeči po dinamovim zicerima tada?

VL
DU
Deleted user
08:50 23.04.2015.

Rijeka je ocekivala pomoc suca...jer ga je vec jednom imala.....(aut-korner)...pa sad kad nije priznao gol iz cistog opsajda ...udri po sucima. Ja bih da sam na mjestu dinamove uorave tuzio sudu...pa nek on pred sudom pokaze dokaze za svoju tvrdnju ....!!!

VL
Avatar Titanov sin
Titanov sin
09:16 23.04.2015.

Rijeka može jedino agresijom parirati Dinamu što su i uradili . Sharpinija smo mi jedino mogli zaustaviti faulovima koje je sudac redovito sankcionirao . Poanta je valjda da se jednima mogu svirati drugima ne . Svaki faul , korner , aut , penal je po njima djelo Mamića i to je jedina istina a ne vide da je Dinamo puno kvalitetnija momčad . Još da ima trenera............uff

VL
SO
sonce
10:48 23.04.2015.

Jučer gledam tekmu i po radiju slušam komentatora radijo rijeka. Toliko neistine i laži izrećene u prijenosu, da to najveći lažov nebi mogao izreći u tako kratkom vremenu. To može samo izreći jadino jedan novinarćić.

VL
DI
dinamojavolim1
11:07 23.04.2015.

zanima me zasto je VL jedini medij koji otvoreno nije napisao da je gol s pravom ponisten???

VL
A4
alfa 4c
10:26 23.04.2015.

Rijeko ne kaki...vadite se na ništa!

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
13:19 23.04.2015.

kaj je to jucer bilo sporno? gol iz zaledja se ne racuna ni kao pokusaj, a zaledje je bilo evidentno - sve ostalo se svodilo na jalovu "nadmoc" rijeke koja je igrala na misice ali bez konkretne opasnosti, a to sta su samardjic i drustvo dali sve od sebe i nisu uspjeli zabit regularan gol je za njih zalosno, ali im za to nisu krivi nikakvi "vanjski faktori"…dinamo jucer nije odigral dobru tekmu, ponajprije zbog lose postavljene taktike, ali i takav je bio prejak za rijeku koja nije posteno zaprijetila…ne znam kaj su ocekivali u rijeci, da im se zbog velikog truda i jos vecih ocekivanja prizna gol iz zaledja?…ovo je vec preslo svaku mjeru, ovakve nekorektne izjave bez pokrica - nek si samardjic pogleda snimku prije nego pocne lajat po medijima…totalno nesportski

VL
DU
Deleted user
16:44 23.04.2015.

Iritira me a očito nisam jedini kako su svi portali stavili u naslove da je Rijeci poništen gol , kako su dobili crveni karton , Dinamo se provukao itd. pa tako sugeriraju da je eto jadna Rijeka nezasluženo ispala . Istina je sasvim drugačija , Rijekin igrač je BIO u zaleđu , zasluženo su dobili crveni katron(e) a što se tiče "provlačenja" čak i novinari koji su pisali te članke sa takvim sugerirajućim naslovima u tekstu navode da Rijeka nije stvorila baš neku izglednu priliku , da je postignuti gol neregularan i da su igrali loše pa nemaju za čim žaliti. Dinamo je bio bolji u obe utakmice , da je iskoristio samo pola prilika u Maksimiru pukla bi petarda pa su mogli su doći na uzvrat s juniorima . Jednom riječju bila je to igra mačke i miša , ta "moćna" Rijeka se nije vidjela . Dinamo je imao bolje prilike i u Rijeci pa neznam kako se to po novinarima "provukao" . Rijeka je htjela dobiti na silu slijedeći primjer Hajduka ali razlika je očigledna , pa su se tako i u prvenstvu spasili golom u zadnjoj minuti. Neznam koliko puta bi Dinamo trebao pobjediti ili ne izgubiti u Rijeci da netko pošteno prizna da su bolji , to očito nećemo tako skoro doživjeti tj. pročitati.

VL
DU
Deleted user
18:02 23.04.2015.

Rijeka je trebala u Zagrebu primiti osam devet komada a za ponašanje igrača na Kantridi u Evropi bi dobili isto toliko crvenih kartona. Prema tomu netreba se izmišljat slučaj kad ga uopće nema.

VL
AN
antitovari
12:22 23.04.2015.

Rijecani se ponasaju ko tovari. Ajde budite jednom u zivotu posteni I priznajte da niste ni do koljena Dinamu. Nemojte za svoju nemoc traziti krivce u sucima I Mamicu...

VL
SO
sonce
18:46 23.04.2015.

Zaleđe vidilo se čak iz aviona. Onaj ko ne prizna, laže sam sebe. Riječki igračima fali malo poštenja.

VL
Avatar delminium
delminium
17:16 23.04.2015.

pa šta hoće ova filijala.......... odakle im pravo da misle kako mogu svoju upravo prešišati

VL
Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
19:33 23.04.2015.

Matjaž Kek je sigurno najbolji trener na prostorima zapadnog balkana ali Zdravko Mamić je spretniji, spretniji i poduzetniji i takvog pravog hrvata nemreš pobijediti na sportskom terenu a još manje vanka njega.

VL
DU
Deleted user
18:05 23.04.2015.

''Atmosfera je zbilja bila fenomenalna, ovakva publika te nosi i često pružiš više nego možeš.Mi smo na Maksimiru navikli na nešto drugo, ali nama je u glavama samo da osvojimo duplu krunu'' - za koga ????

VL
SU
suljotuljo
10:44 23.04.2015.

Mislim da bi bilo najbolje da u HNL-u igraju samo dinamo i lokomotiva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.