Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLAČIONICA

Samardžić: Suđenje? Dinamu puno pomažu neki vanjski faktori

Dinamo - Rijeka
Nel Pavletic/PIXSELL
23.04.2015.
u 08:20

Dinamovci smatraju da su zasluženo prošli u finale, Riječani prozivali suca

Antonijo Ježina nije imao puno posla, vratar Dinama možda je dvaput ozbiljnije intervenirao.

- Prvo smo poluvrijeme loše ušli u utakmicu, nismo bili pravi. Dopustili smo da Rijeka dominira, a mi smo igrali dugačkim loptama. U drugom dijelu uspjeli smo kontrolirati igru, imali smo veći posjed. Napokon da smo odigrali jednu dobru utakmicu na rezultat, a to je karakteristika velikih momčadi. Zasluženo smo se plasirali u finale, gdje smo priželjkivali Hajduka. Na Poljudu bi sigurno bilo 30 tisuća ljudi. Nema veze, idemo osvojiti Kup protiv Splita. Neće biti jednostavno, ali ako budemo pravi, mislim da nema straha – kazao je Ježina.

Riječani su se između redaka žalili na tendenziozono suđenje, ali nitko nije htio izravno prozvati suca. Najdalje je otišao Miral Samardžić:

- Bila je teška, zanimljiva utakmica. Mislim da smo dali sve od sebe. Suđenje ne bih komentirao, a atmosfera je bila fantastična, navijačima svaka čast. Na rezultat utječe puno toga, a mislim da Dinamo dosta pomažu vanjski faktori – rekao je Samardžić.

Bekim Balaj nije želio previše o sucima:

- Ja sam igrač, drugi ljudi su pozvani govoriti o suđenju. Uložili smo puno truda u utakmicu, na kraju nismo ostvarili što smo zaslužili. Liječnik mi je zabranio igrati, ali ovo je bila najvažnija utakmica u sezoni pa sam odlučio da ću igrati.

Marko Pjaca nije izgledao goropadno kao inače.

- Teška utakmica, možda 0:0 nije realan rezultat, bilo je šansi s obje strane. Ne bih rekao da smo na kraju zatvarali utakmicu, malo nas je poremetila ozljeda Ademija, koji je za nas važan igrač – kaže Pjaca.

I Josip Pivarić pohvalio je Armadu.

- Atmosfera je zbilja bila fenomenalna, ovakva publika te nosi i često pružiš više nego možeš. Mi smo na Maksimiru navikli na nešto drugo, ali nama je u glavama samo da osvojimo duplu krunu – zaključio je Pivarić.

>> Dinamo izborio finale Kupa, Rijeci poništen gol i završila s igračem manje!

>> Policija i redari zaustavili riječke navijače koji su željeli upasti na igralište

Komentara 33

HO
Hotspot
08:53 23.04.2015.

ajde riječani ne lažite! zaleđe je bilo bar pola metra, prema tome niste niti malo oštećeni! mogli ste biti bar toliko sportaši pa čestitati boljem protivniku kao kad je dinamo čestitao vama prošle godine bez da se vadio na suce!

D2
Dubravko_23
08:29 23.04.2015.

Prva rečenica sve govori, klub koji napada rezultat ,mora barem zapucati na gol u utakmici.

MA
manjabegic
08:42 23.04.2015.

kako ga sramota nije ovo izjavit. sudac nije imao niti malo utjecaja na rezultat! bbb su sramota, ovo se dogadja kad klub nema navijace i nitko ne stiti klub... pa svak moze brbljat sta ga volja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije